Konfirmant i Tananger menighet!

I konfirmasjonstiden får du lære mer om Gud og deg selv. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelser. Bli med på en spennende reise frem til den høytidelige konfirmasjonsdagen!

Ordet konfirmasjon kommer av det latinske verbet confirmare, som betyr å styrke, bekrefte, stadfeste eller «å gjøre sterk».

– En tid for nye opplevelser

Brosjyre og program for konfirmantåret 2018-2019 er ikke klart enda, men påmelding kan gjøres her.

Konfirmantbrosjyre for 2017-18 kan leses/lastes ned her.

Programmet for konfirmantene 2017-18 kan du klikke på og se større.

Her er noen utsagn om konfirmanttiden fra fjorårets konfirmanter.

«Jeg vil anbefale å være konfirmant i Tananger fordi det er koselige mennesker og kjekke aktiviteter.»
«Konfirmantleiren var utrolig kjekk.»
«Det viktigste jeg har lært gjennom året er at Gud alltid er med meg»
«Jeg har lært mer om Gud, Jesus og Den hellige ånd»
«I Tananger gjør de alt 100%»
«Det er veldig sosialt, og du får svar på mye innenfor kristendommen»
«Det har vært fantastisk å være konfirmant i Tananger»

Se fire nye videosnutter om konfirmasjon

Klikk på bildet for å se videoen.

Du kan lese mer generelt om det å være konfirmant i DnK (Den Norske Kirke) i denne lenken – www.konfirmant.no.
Her har vi samlet noen vanlige spørsmål fra foreldre og konfirmanter.

Konfirmasjonsgudstjenester 2018: lørdag 28. april kl. 12.00, lørdag 5. mai  kl. 12.00 og søndag 6. mai kl. 11.00

Konfirmasjonsgudstjenester 2019: lørdag 4. mai, søndag 5. mai, lørdag 11. mai
Konfirmasjonsgudstjenester 2020: lørdag 25. april, lørdag 2. mai, søndag 3. mai.

Vi strekker oss langt for å gi deg og familien deres førstevalg på konfirmasjonsdag. Påmeldingen for høstens konfirmanter åpner i slutten av mai. I påmeldingen velger man hvilken gudstjeneste man ønsker. Bestiller du lokale før påmeldingen, kan du regne med at du får ønsket konfirmasjonsdag, hvis du melder på konfirmanten i månedskiftet mai/juni.

Har du spørsmål angående konfirmasjon i Tananger, kan du skrive en e-post til olav.mo&tananger.menighet.no (Bytt ut & med@)

Forhåndsvisning av aktiviteter