Hvorfor Alpha?

Alpha er en innføring i den kristne tro.

Alpha er kurset for deg som lurer på hva den kristne tro egentlig handler om, enten du er en del av en menighet eller ikke.

Påmelding her innen 10. januar

Spørsmålstegnet

Alpha-symbolet er et spørsmålstegn. Målet er å få svar på helt vanlige spørsmål om den kristne tro. “Kristen”, “religiøs”, “personlig kristen” og “frelst” er bare noen av  de navn som brukes. Men hva innebærer det å tro på Jesus? Stemmer forestillingene våre? Hvorfor velger noen å tro? Er det fornuftig, stemmer Bibelen overens med historien?
Hvis du er interessert I noe av dette, er Alpha-kurs noe for deg!

Mini-Alpha går over 5 torsdagskvelder i Tananger kirke fra 19.30-21.30, pluss en lørdag. Lørdagen samles vi i kirka og er sammen fra kl 10.00-14.00. Det blir 2 tema, og en god lunch med tid til drøs på midten. Det er også mulighet for personlig samtale med gruppeleder eller underviser, om du har spørsmål eller tanker om veien videre.

Alpha-kveldene:
18.januar       – Hvem er Jesus?
25.januar       – Hvorfor måtte Jesus dø?
1.februar       – Hva vil det si å tro?
8.februar       – Hva skal vi med menigheten?
22.februar     – Hvordan gjøre det beste ut av resten av mitt liv?

Avslutningslørdag:
10.mars          – Tema 1:     Hva med Den Hellige Ånd?
– Tema 2:     Hvordan leder Gud oss?

Undervisere: Just Salvesen og Olav Mo

Torsdagskveldene vil ha dette tidsskjemaet:
19.30-19.50: Kaffe med noko attåt
19.50-20.30: Undervisning i plenum
20.30-21.00: Gruppesamtale rundt tema
21.15: Felles avslutning

Her kan du laste ned Minialphafolderen