«Siste Nytt» nr. 17/19

Kirkevalget er overstått! Vi gratulerer og ønsker våre nye menighetsrådsmedlemmer hjertelig velkommen! Det er et flott råd som skal lede menigheten vår de neste fire år!

Denne uken startet konfirmantundervisningen. Det er nå 58 konfirmanter som er med på vårt konfirmantopplegg. Be for konfirmantene og be om at lederne får være troverdige vitner for Jesus.

Velkommen til temagudstjeneste på søndag 15.sept. kl.11:00.
Tema: Kan man tro hva man vil i kirken?  Det blir fokus på to av våre verdiord: Åpen og Bekjennende. Tananger Gospel synger, hjertelig velkommen.

Høstens første Torsdagslunsj – med någe attåt blir 19.september.
Tema: Historien om livet på Flatholmen, ved Marianne Evensen. Dette blir lokalhistorie formidlet med engasjement! Torsdagslunsjene er for deg som er hjemme på dagtid og for pensjonister. Vi starter med lunsjbufe (kr.50) kl.12:00. Sett også av datoene: 17.okt. 14.nov og 12.des.

Lørdag 21. september kl.18:00 (OBS! Feil dato i menighetsblad) blir det konsert her i kirken:
Dr.Høivik’s magiske musikk-balsam.  Musikkglade musikere deltar i en stemningsfull og nær konsert, fra keltiske ballader til frisk pop. Bill.kr. 100,- barn går gratis.

Søndag 22. september blir det familiegudstjeneste og høsttakkefest. Som vanlig vil Sola Bygdekvinnelag pynte kirken og ta seg av kirkekaffen denne dagen. Vi syns denne tradisjonen er flott, og gleder oss allerede.

Lørdag 26. oktober kl.12-15 blir det BASAR! Inntektene deles likt mellom menighetsarbeidet og vårt misjonsprosjekt i Romania.
Det blir salg av grøt, pølser og kaker/kaffe. Hovedgevinst i boka er et gavekort hos Jæren Fagmøbler AS, verdi kr.15000,00. Det er også mange andre fine gevinster, bla. alt broderiet til dame-Rogalandsbunad og flotte gavekort/gaver sponset av bedrifter i Tananger og omegn. Tradisjonen tro blir det fiskedam, lykkehjul og åresalg.
Hel åre har 20 nummer og koster kr. 50,- Halv åre har 10 nummer og koster kr. 25,-
Vi er svært takknemlig for flere gaver, gjerne hjemmelaget. Sett av dagen, inviter med naboen og bli med på BASAR!

9.november inviterer vi til norsk-eritreisk ettermiddag i Tananger kirke. Vi begynner kl. 15 og avslutter senest kl. 18. To gode naboer møtes til fest!  Den Eritreisk ortodokse menigheten, som har sine samlinger i Tananger kapell, kommer hit. Det blir smaksrik eritreisk mat (som passer til både store og små), norsk og eritreisk musikk, bli-kjent-aktivitet, bli-kjent-informasjon og bli-kjent-prat på begge språk og sikkert også kroppsspråk! Vi håper virkelig at dere setter av denne ettermiddagen.

Hver mandag i partallsuker er det Bibeldykk i kirken kl. 20-21. Vi leser fra Bibelen sammen. Du kan se hvor langt vi er kommet her på hjemmesiden vår.
Hver mandag i oddetallsuker er det åpen bønnesamling i kirken kl. 20-21.

Tananger menighet vil være en ÅPEN menighet. Det betyr å være et fellesskap som favner alle mennesker og rommer hele livet. Hvordan kan du og jeg bidra til det?

Med ønske om en velsignet uke!