Mer himmel på jord.
Vi vil være en Bekjennende – Åpen – Tjenende menighet

Siden sist:
Siden sist: Menighetsrådet og stab var i helgen samlet på strategisamling. Der dukket vi ned i en liten del av handlingsplanen for 2019 – 2021, nemlig barn og unge. «Hvordan styrke barne- og ungdomsarbeidet og knytte familiene tettere til menigheten»? Viktig og flott å kunne samle en så engasjert gjeng til to innholdsrike dager sammen!

Velkommen til Allehelgens- gudstjeneste 1.november kl.11:00. Da tenner vi lys og minnes de som har gått bort det siste året. Jeanette Krommen er solist. Vi fortsetter å prøvesynge ny liturgisk musikk, og det blir søndagskole.

Menighetsrådet v/gudstjenesteutvalg har arbeidet med «Justert lokal grunnordning for gudstjenesten» – altså en revisjon av vår lokale gudstjenesteordning. Dette skjer i alle menigheter i DNK, og er et pålegg fra Kirkerådet. Som en del av arbeidet, skal det velges liturgisk musikk. Stab, råd og forsangere har hørt og sunget seg gjennom ulike alternativer. Vi har enstemmig landet på å prøve ut den serien vi mener passer best for Tananger menighet. I gudstjenestene fremover vil dere bli kjent med musikken. Til sist skal et menighetsmøte få vedta valgene for liturgi og musikk i Tananger. Det vil først skje i januar. Lytt, syng og la musikken synke inn. Her kan du lytte til Kyrie, Gloria, Agnus Dei og Sanctus.

Ette de nye smitteverns-reglene, kan vi fremdeles møtes 200 personer i kirken. Vi er pålagt å registrere alle fremmøtte av hensyn til smittesporing. Ta med lapp med navn og telefonnummer når du kommer til gudstjeneste. Lappen legges i postkassen og makuleres etter 10 dager.
Vi har lapper i reserve om du glemmer det. Men det hjelper oss veldig om du husker lappen! Er du syk eller har symptomer, må du bli hjemme. Vi spriter hender ved ankomst, hoster/nyser i albuekroken og holder en meters avstand!
På arrangementer med servering har vi egne rutiner for dette.

Vi ser frem til å høre Oddvar Søvik fortelle om «Lik-kledet i Torino» i kveld kl.20:00. Velkommen!

Mandag 2.november kl. 20-21 er det Bønnesamling i kirken.
Mandag 9.november kl. 20-21 er det BibeldykkVi fortsetter i 2. Mos.  og 1. Tessalonikeerbrev.

Torsdag 5.november er det igjen salg av middag i kirken kl. 17:00. Da er det Lasagne som står på menyen. Påmelding her innen kl.12:00 på onsdag. Dette er åpent for ALLE – familier, enslige, par og eldre 😊 Flott å kunne møtes til trivelige torsdager i kirken!

Etter middag blir det: Dansegruppe, Barnekor og Band.
De voksne kan slappe av med en kaffekopp mens barna synger, spiller eller danser.
Supertorsdagen har en felles avslutning – og alt er ferdig kl.18:30. Kom, bli med!

Vi gleder oss til «Torsdagslunsj – med någe attåt» 12.november kl.12:00. Da kommer nemlig John Arne Helgøy og vil gi oss et glimt fra livet som skipper i «Ryfylkebassenget». Han er nok kjent for mange som en mann med kjappe og muntre replikker, så gled deg du som er hjemme på dagtid og har anledning til å komme. Det blir servert lapskaus, kr. 50,00.

Torsdag 12. november starter vi nytt MiniAlpha. Kurset går over fem torsdagskvelder og en lørdag. Tema er: Hva handler kristen tro egentlig om? Her kan du komme med dine spørsmål, med tvil, tro og undring. Det blir undervisning og samtale. «Veldig relevant og flinke formidlere», sier en tidligere deltaker om kurset. Denne gangen utfordrer vi deg: Bli med og inviter med deg en venn!

November blir vår basarmåned! Det blir vanskelig å arrangere en vanlig basar i disse koronatider. MEN, alle skal få mulighet til å gi en BASARGAVE! Gaven gis på VIPPS 116377.
Og deles 50:50 med misjonsprosjektet vårt gjennom Misjon Uten Grenser. Slik får du anledning til å gi en gave til menigheten din OG en gave til vanskeligstilte familier i Romania. For hver 100 kroner som gis, får man et lodd i trekningen som skjer 1. desember. Gevinstene i år gis i all hovedsak av stab og menighetsråd. De koster ikke mye, men er nyttige. Vi publiserer snart på hjemmeside og Facebook! Takk for gaven du vil gi. Den blir til velsignelse!

Dette året vil det bli 3 familiegudstjenester på julaften, kl.13, kl.14:30 og kl.16.
Barnekoret synger på den første.
For å skape forutsigbarhet vil det bli påmelding til disse gudstjenestene, den åpnes fra 7.desember.
Dette skjer via nett og på tlf. Du kan lese mer om dette i Menighetsbladet som kommer ut i disse dager.

Velkommen til fellesskap og tjeneste i menigheten vår.
Guds fred!