SIDEN SIST:

Middag for alle
Sist torsdag kunne vi endelig spise middag sammen i kirka igjen! Etterpå var det korøvelse for barna.
5-åringene var invitert på trosopplæringstiltak og deltok både på middagen og Barnekoret. På samlingen til slutt snakket vi om hvordan vi kan dele med andre, både i Norge og Romania.
Neste «Middag for alle» er 21. oktober.

ENTER
På fredag startet ungdomsklubben ENTER med 28 ungdommer til stede. Du leste riktig: ESC har skiftet navn og tatt tilbake navnet ENTER. Det var på tide, mente de unge. Nå håper vi at mange vil «entre» både klubben og det kristne fellesskapet. Fredag var det i alle fall full rulle – og innvielse av slushmaskinen!

Miljødetektiver
På lørdag var en gjeng 2.klassinger på trosopplæringstiltaket Miljødetektiv. De snakket om det fantastiske skaperverket, om hvorfor vi feirer høsttakkefest og om hvordan vi kan ta vare på jorda vi har fått. Vi hadde bønnevandring, lagde løver av yoghurtbeger og hadde sporløype med søppelsorteringskonkurranse. 2.klassingene kunne masse om miljøet og hadde mange gode ideer på hvordan vi kan ta bedre vare på jorda.

Høsttakkefesten med påfølgende strandtur ble en flott avslutning på en innholdsrik uke. Takk til Bondekvinnelaget for flott høstpyntet kirke!

Smitteverninfo:
Vi har plass til å samle 200 personer til gudstjeneste i kirken. Altså: Det er god plass til de som ønsker å komme! Registrering av deltakere er fremdeles påkrevd. Det er ikke nødvendig med påmelding, men vi ønsker fremdeles at dere melder dere på via hjemmesiden vår www.tanangermenighet.no og klikk på kommende gudstjeneste. Det letter registreringsarbeidet for oss. Takk for at du tar bryet 😊
Men får du ikke meldt deg på, eller er du for sen (stenger kl.09:00) – så registreres du ved ankomst.
Vær ute i god tid, hold god avstand i registreringskøen og gå deretter rett til plassen du vil sitte.

Når vi samles:
Hold minst 1 meter avstand til de som ikke tilhører din husstand.
Dvs. to seters mellomrom i kirkerommet. Dette gjelder også for fullvaksinerte.
Hold hendene rene
Hold deg hjemme hvis du er syk eller har symptomer
Barn som deltar i aktivitet, er unntatt fra 1-metersregelen.

Presentasjonsgudstjeneste
Søndag kl.11:00 blir det gudstjeneste med presentasjon av årets konfirmanter. Ta godt imot denne flotte gjengen på 42 ungdommer. To barn skal døpes og det blir søndagsskole! Påmelding her.

Se gjerne kalenderen vår nederst på forsiden, for alt som skjer fremover.
Kommende uke byr blant annet på:
Fredag 24. september kl.18:00 JESHA starter! Haga-elever inviteres denne gangen.
Fredag 24. September kl. 20:00; Mesternes mester for 8.klassinger
Mandag 27.september kl. 20:00 inviterer vi til Åpen bønnesamling.
Tirsdag 28. september kl.19:00: Tananger Gospel øver. Er du sangglad, så sleng deg med!
Torsdag 30. september kl. 17:00: Tananger barnekor

Konsert med Sandnes Gospelkor og Roland Utbult 1. oktober kl.19:30
Endelig konsert i kirken! Billetter kr. 200,- selges ved inngang.

Fast givertjeneste
«Alt vi eier tilhører deg, av ditt eget gir vi deg tilbake.» Sitatet er hentet fra gudstjenestens takkebønn for offergaven. Det samme sitatet har vi brukt i den nye giverbrosjyren som ble lansert på søndag. Ord å reflektere over! Nå har det blitt enda enklere å tegne seg som fast giver ved å benytte VIPPS. Gå inn på hjemmesiden tanangermenighet.no/givertjeneste. Her kan du registrere deg som fast giver, og VIPPS – så er du i gang. Ta kontakt med kontoret dersom du lurer på noe. Takk for at du blir med på laget. Menigheten trenger din støtte!

I skrivende stund er det liten kuling og regn ute. Inne i kirkestuen sitter en flott gjeng torsdagslunsjere og nyter varm blomkålsuppe. Emil skal fortelle og vise bilder fra livet på Rott. Heldige er de som tok turen!

Velkommen til fellesskap.
Med ønske om en velsignet uke!