” Siste nytt ” – nr. 11 / 13

image005Englefjær og glitter svever fremdeles i luften etter dagens aktiviteter i kirken. Advent er en supertravel og superkjekk tid her i Guds hus! Barnehagene har kommet i flokk og følge for å være med på vandringen til Betlehem, utkledd som hyrder, vismenn, Josef og Maria. Rollen som engelen Gabriel har gått på rundgang i staben.
Snart har også alle skolene har hatt sine jule gudstjenester, det er flott med denne juletradisjonen!
Vi vil rette en stor takk til våre unge lydmenn som stiller opp på de mange gudstjenesten og arrangementene som er i desember.
Vi ønsker også å takke Malvin Maldal som nok ett år har skaffet oss to flotte juletrær til kirken, og Kate Rott m/flere som har pyntet i kirken.

På søndag 22.des kl.17:00 ”synger vi julen inn”. Bjørn har som vanlig invitert Blæsen, kor og solister til å delta og vi gleder oss og regner med fullt hus!

Velkommen til julens gudstjenester:

• Det blir familiegudstjeneste på julaften kl.14:30 og kl.16:00.
  • 1.juledag er det høytidsgudstjeneste kl.12:00.
  • Det blir også dåpsgudstjeneste 29.des kl.11:00.

Et lite tips: På julaften kan det være lurt å parkere ved Kapellet eller ved Haga Skole. Slik kan vi unngå trafikkork mellom gudstjenestene.

image003En stor takk til Atle Moe som har vært vikarprest i hele høst. Han har vært hjertelig tilstede både som prest i gudstjenestene våre, på konfirmantleir, i staben og nå som keiser Augustus på julevandringer – for å nevne noe. Vi ønsker lykke til i tjenesten i Domkirken etter jul.

Søndag 12. januar har vi gleden av å ønske Just Salvesen velkommen som vår nye sokneprest. Vi håper at dere stiller opp og tar vel imot ham på innsettelsesgudstjenesten.

Vil du bli en god forteller? Onsdag 15. januar inviterer vi til fortellerkurs med Birgitte Bjørnstad Sæbø. Hun reiser land og strand rundt med sine kurs.
Birgitte er en stor kapasitet og utrolig inspirerende. Se hjemmesiden og meld deg på – helst innen fristen 1. januar.

Alle medarbeidere må holde av lørdagskvelden 8. februar. Da blir det medarbeiderfest!
”Men det er vel ikke for meg” sier mange. Vel; Noen gjør en innsats i menigheten hver uke, andre en gang i året. Og alle er viktige medarbeidere!
Uppstad &Waade kommer og underholder med sin lune og underfundige humor. Kanskje får vi svar på ”Koffor regner det i frå lyktestolpane”?

Årets julehilsen kommer fra Atle:
Kransa kring bålet, hyrdingar små – englesong høyres. No vil dei gå like til stallen, stilt stig dei inn. Kneler for barnet, kysser hans kinn.” Sitat frå et salmevers henta frå den nye salmeboka: ”Djupaste mørker ligg over jord. ” – Måtte me alle verta som barn, – uansett verkande kne – få knela ned til barnet, kyssa hans kinn. Sjå Jesusbarnet, og i skinet sjå kvarandre!
God jul.

Velsignet julehøytid! Hilsen Staben