» Siste nytt » – nr. 3 / 14

image004Påsken står for døren, og i år blir det flotte gudstjenester på ALLE høytidsdagene! Vi håper mange blir med på denne vandringen gjennom menneskehetens viktigste uke!
Smak litt på den formuleringen.

Vi har fremdeles behov for medhjelpere på skjærtorsdags og langfredags gudstjenestene. Utfordringen går derfor til deg som er hjemme i påsken ; kanskje du kan ønske velkommen i døra eller lese en av tekstene? Det hadde vært flott. Disse gudstjenestene veksler annethvert år mellom kirken i Ræge og Tananger kirke.

Vi gleder oss over at reparasjonen etter lekkasjen i kjelleren, endelig går mot slutten. Det er nå klart til å legge nytt golv. Det har vært ett stort arbeid med å få tørke ut golvet, som var ekstra dypt siden det er bygget som bomberom. Kjelleren blir mye brukt av barnehagen/SFO og av ungdommene på Jesha og ESC, og har vært dypt savnet…

Vi ønsker å ha stor bredde på gudstjenestene våre, og på søndag er det ungdomsgudstjeneste. Gudstjenesten er for ungdom i alle aldre! Flott om vi kan favne hele menigheten. Ungdomskoret ”Credimus” fra Randaberg synger. Tema er : ”Hvilket instrument er du?” Velkommen!

29.mars har vi invitert til ”Lys levende” for alle 6.klassinger. De skal ha mye spennende på programmet, og de skal også overnatte i kirka. Kjenner du noen 6.klassinger, så reklamer gjerne for Lys Levende. For to uker siden var 31 femte-klassinger samlet i kirken til ”Narniadag” og utdeling av NT. Dette er noen av de mange trosopplæringstiltakene vi inviterer til her i kirka. Vær gjerne med å be for dette viktige arbeidet.

6.april ønsker vi velkommen til prosjektgudstjeneste. Da skal konfirmantene fremføre musikalen ”Lucas”. Dette blir en annerledes, og helt sikkert en flott gudstjeneste. Takk til de mange frivillige som bidrar med god hjelp.

Etter kirkekaffen 6.april holdes menighetens årsmøte. Årsrapporten legges ut på kirketorget nå på søndag. Den kan etter hvert lastes ned fra hjemmesiden vår også (se meny på høyre side). Vel møtt!

Vi vil at kirken skal være skinnende ren til konfirmasjonsgudstjenestene. Bli derfor med på den årlige VASKEDUGNADEN onsdag 23. april kl.17-21. Altså rett etter påske. Dugnad er gøy, viktig, nyttig og vi lokker med pizza! Ta ansvar, sett av datoen og KOM!

Velsignet uke og velsignet påskehøytid!