«Siste nytt» – nr. 4 / 15

To flotte konfirmasjonsgudstjenester er vel i havn. Vi gleder oss til søndag. Da skal de siste konfirmeres, og vi oppfordrer dere virkelig til å delta på gudstjenesten. Snakk om fest! 49 flotte ungdommer valgte kirkelig konfirmasjon og å få Guds velsignelse over livene sine.

Takk til alle som deltok på dugnaden rett etter påske. Fantastisk innsats! Vinduer, benker, hyller, skuffer og skap ble vasket. Uteområdet ble frisert. I år har vi for første gang fått alle stolene renset. DET viste igjen – de er nå som nye!

Mai er en skikkelig festmåned i kirka. På tirsdag var det Maifest for eldre. Ræge-prest Haakon Kessel skapte stemning med gitar og visesang.

På torsdag hadde Barnekoret og Tabago sin sommerkonsert. Festkledde barn spredte glede til alle fremmøtte. Og sjokoladekakene fikk «bein å gå på» etter konserten. Takk til Ingebjørg og Sigrid som står på for korene våre!

Så litt om programmet som ligger foran oss:

• Onsdag 13.mai kl.19:30 arrangerer Tananger menighet og IMI Tananger «Bønn og lovsangskveld» på Betania bedehus. Vi har satt oss noen treffpunkter denne våren. Fellesgudstjenesten 26. april var ett av disse. Det opplevdes flott å kunne samle alle «søsken i troen» til en mektig gudstjeneste. Nå håper vi mange vil ta del på Bønn og lovsangskvelden.
  • 19. mai inntar 6 åringene kirka. Fire tirsdager blir det dåpsskole med middag, lek, hobbyaktiviteter og samlinger i «den hemmelige hagen». På familiegudstjenesten
  • 14.juni kl.11:00, skal alle deltakerne få utdelt boka «Tre i et tre» som brukes i dåpsskolen. Da blir det også «Søndagsskolegøy» med salg av grillmat etter gudstjenesten.
  • Tanangerdagene går av stabelen med menigheten hjertelig til stede, som geirlippestadvanlig. Startskuddet blir Barnas Dag onsdag 3.juni ved Tananger ungdomsskole.
    • Torsdag 4.juni kl.18:30 håper vi virkelig at Tananger folket stiller opp – for da kommer Geir Lippestad hit til kirken! Tema er: Vi har alt, men det er også alt vi har. Billetter selges i kirken. Prisen er kr.200,- (Merk tiden. Det er feil i menighetsbladet!)
    • Vi topper det hele med friluftsgudstjeneste i samarbeid med Sjøspeiderne som markerer friluftslivets år, på Melingsholmen søndag 7.juni kl.12:00 (merk tiden). Her kan det nok bli noe dramatikk når gudstjenesten holdes på bryggekanten, men det er helt trygt å møte frem. Det blir masse speideraktiviteter for hele familien frem til kl.16:00.

Hilsen staben.