«Siste nytt» – nr. 7 / 15

taarnSøndag 13. september ble 53 konfirmanter presentert på en flott gudstjeneste.
Konfirmantene har nå hatt sin første samling. Vi er så heldige at vi har 7 hjemme-grupper. Her møtes konfirmantene hjemme hos lederne etter en felles samlingen i kirka. Stor takk til dere som tar imot konfirmantene våre.

image008Sist søndag var det familiegudstjeneste med høsttakkefest.
Sola Bygdekvinnelag hadde som vanlig pyntet kirken med massevis av alt det flotte skaperverket har å by på av blomster, frukt og grønnsaker. Tabago sang av full hals. Det var ekstra stas at vår egen SFO og Barnehage stilte opp som kor, under Olavs kyndige dirigering. Ordfører Ole Ueland overrakte Tjora-korset til Just. Dette er kommunens gave til sogneprestene i Sola! Det fine været gjorde sitt til at sporleken etter gudstjenesten ble ekstra kjekk. Her var det 2. klassingene som ledet an med splitter nye forstørrelsesglass. Det hadde de fått på trosopplæringstiltaket samme dag.

Vi har hatt vår første «Jentekveld» i kirka, et uhøytidelig treffpunkt uten program, som vi håper kan bli en møteplass for oss jenter i alle aldre. Vi var spente, og veldig glad da 27 «jenter» stakk innom! Vi har fått god tilbakemelding, så dette satser vi på!!
22.oktober kl.19:30 møtes vi igjen – ta med håndarbeidet om du vil, og kom!

Gevinstene strømmer på til Basaren 17. oktober kl.12-15. Tabago skal synge, og det blir egen loddbok med hovedgevinster.
Inviter med deg naboen, ta lørdagsgrøten i kirken og støtt opp om menighetsarbeidet.

Vi minner om høstens undervisnings/tema kvelder, med tittelen:
Alle mann på dekk – til tjeneste! Første samling blir søndag 27.september. Da er temaet:
Til tjeneste – jeg? Jesus her jeg, send… en annen. De neste samlingene er:
tirsdag 13.oktober, tirsdag 3.november og søndag 22.november.
Alle samlingene begynner kl.19:30. Få med deg disse kveldene med god undervisning.

Alle mann på dekk er også navnet på vår «aksjon» for å få enda flere til å bidra med en tjeneste i menigheten. Vi ønsker at alle skal finne sin plass og sin tjeneste i fellesskapet. Ta med deg brosjyren fra kirken og fortell hva du har lyst til å bidra med. Det kan være alt
fra å luke, vaske, bake – til å hjelpe med teknikk som PC og lyd.

Det er gledelig at mange slutter opp om gudstjenestene våre. Sist søndag var vi over 400!
Samtidig har vi stor tro på at de små fellesskapene også er viktige. I et lite fellesskap kan man dele tanker, erfaringer, gleder, bekymringer – eller bare ha det kjekt sammen. Vi har mange forskjellige smågrupper. Etter gudstjenesten og pølsemiddagen 25. oktober blir det informasjon om gruppene. Vi håper at du som er litt nysgjerrig blir med her!

image010Søndag 11.oktober har vi høstferie, men Sørnes kirke ønsker velkommen til gudstjeneste!

Med ønske om en velsignet høstuke!