«Siste Nytt» nr. 14/18

Søndag 16.september kl.11:00 inviterer vi til familiegudstjeneste/Høsttakkefest. Da blir det mye sang; Barnekoret deltar, og vi får besøk av en Eritreisk ungdomsgruppe som også vil synge for oss.
Sola Bygdekvinnelag pynter kirken til fest og står for kirkekaffen. Det blir også mulig å få en liten smak av eritreisk kaffe!

Lørdag 27.oktober er det BASAR i kirken. Inntektene deles likt mellom menighetsarbeidet og vårt misjonsprosjekt i Romania. I den anledning er vi frimodige og ber gevinster; laget eller kjøpt. Vi ønsker også støtte til å kjøpe gevinster. Har du lyst til å bidra på denne måten, kan du gi Gave til basaren på VIPPS 116377. Sett av datoen til en trivelig lørdag i kirken!

Onsdag 19.september kl.19:00 har Just temasamling her i kirken. Dette er tema nummer to i rekkefølgen; Hva vil det si å følge Jesus Kristus i vår tid? Denne gangen er fokus: Bygge fellesskap.
Fikk du ikke med deg første samling, kan du høre talen nederst på denne lenken.

Et nytt fellesskap som vi «bygger» er Torsdagslunsj – med någe attåt for pensjonister og for deg som er hjemme på dagtid. Det blir oppstart 20.sept kl.12:00. Guro Berge fra Frisklivssentralen kåserer, og det blir sang og musikk ved Arfon og Marianne.

Det er sannelig mange praktiske ting vi gjerne skulle fått ordnet i kirken!
Det glade budskap er at Olav Skraastad har tatt initiativ til å tromme sammen en frivillig arbeidsgjeng som treffes kl.09:30 annenhver torsdag i oddetallsuker – når det passer! I skrivende stund er en ivrig gjeng i sving med luking ute og vasking inne! Det blir selvsagt ikke bare jobbing, men også tid til kaffe, drøs og sosialt samvær. Hvis dette er noe DU kunne tenke deg å være med på, så gi oss beskjed eller bare kom en torsdag det passer deg.

Tananger Gospel innbyr til konsert tirsdag 16.oktober. kl.20.00 i Tananger kirke.
De lover kor, band, solister og fengende gospel. Sett av kvelden.

Søndag 23.september kl.11:00 ønsker vi velkommen til gudstjeneste med fokus på misjon og vårt misjonsprosjekt i Romania. Både «Treffen» og Menighetsbarnehagen/SFO deltar. 2.klassingene er spesielt inviterte. Just er prest og det blir søndagskole.