«Siste Nytt» nr. 16/18

«Torsdagslunsj med någe attåt» ser ut til å slå an! Det var god stemning og tendenser til kø ved bufeen i går (Bildet øverst). Tidl. sykehusprest Leif Lie-Bjelland snakket om det å være et medmenneske. Her kan vi jo alle gjøre en forskjell. Neste gang, torsdag 15.november kommer John Skien. Den kjente NRK-veteranen skal snakke om «Det gode liv i NRK». Sett av dagen, be med deg naboen og kom!

På søndag blir det familiegudstjeneste med utdeling av Barnebibel til 4-åringene. Barnekoret synger og offeret går til Kirkens Bymisjon. Fem barn skal døpes. Det blir stas!

TV-aksjonen til inntekt for Kirkens Bymisjon går også av stabelen søndag. «Mindre alene sammen» er aksjonens slagord. Det blir også tema på søndagens gudstjeneste. Kirkens Bymisjon arbeider for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Det er plutselig blitt behov for flere bøssebærere i Tananger. Har du anledning, så møt opp i Tanangerhallen kl.15:00. Send gjerne også en mail med navn og mobil til kjersti.rui.nygard@sola.kommune. I denne anledning utstyrte Randi og Anne Marit jentene på Flatholmen med oransje skjerf.

Torsdag 25. oktober kl.19:00 får du med deg tredje temasamling i serien «Hva vil det si å følge Jesus Kristus i vår tid?» Kveldens tema er: Leve enklere. Her har vi nok alle noen tips å hente.
Lydfil fra de to første samlingene finnes nederst på denne siden.

Nå er det ikke lenge igjen til BASAREN Lørdag 27.oktober kl.12-15. Her får du anledning til å støtte både menighetsarbeidet OG misjonsprosjektet i Romania. Hovedgevinst i boka, er en herre el-sykkel. Det er også utrolig mange flotte gevinster på åresalget. Inviter med deg noen til en supertrivelig formiddag i kirken. Tips: Husk småpenger!

Søndag 28.oktober kl.11:00 blir det Fellesgudstjeneste sammen med IMI Tananger. Det har blitt en fin tradisjon å feire gudstjeneste sammen en gang i året. Denne gangen holdes gudstjenesten på Betania Bedehus, og det blir en familiegudstjeneste.

31. oktober kl.17:00-19:00 arrangeres HalloVenn i kirken. Den kvelden blir det massevis av kjekke aktiviteter – og snop! Kle deg ut i et festlig, stilig, rart, morsomt, koselig…kostyme og kom. Det er lov å kle seg ut som seg selv!

Påmeldingene tikker inn til Menighetsweekend 9-11.november. Turen går til Vaulali. Mange familier har meldt seg på, men det er fremdeles plass til flere! Meld dere på via denne siden innen 26. oktober. Det er neste uke!!

4. november er det Allehelgensgudstjeneste kl.11:00. Dette er en spesiell dag i kirkeåret hvor vi minnes våre kjære som har gått bort. Da kan det passe ekstra godt å få med seg en «stille» kveldskonsert samme dag, 4. november kl. 20:00. «I dine hender» ved Marianne Bøe Weibell solist, Bjørn Stornes flygel og Jostein Weibell gitar.

Staben ønsker deg og dine en velsignet uke og velkommen til kirke!