«Siste Nytt» nr. 17/18

På lørdag var kirken full av små og store som koste seg på basar. Vi takker hjertelig bedrifter og handel-standen i Tananger for god støtte. Takk også til alle som kjøpte lodd, bidro med god hjelp og kom på basaren. Vi fikk inn ca.80 000 kr! Midlene deles 50:50 mellom menighetens misjonsprosjekt i Romania drevet av Misjon Uten Grenser og menighetsarbeidet i Tananger.

I går var det igjen fest i kirken da 320 glade barn kom til HalloVenn! Dette er et flott og positivt alternativ til Halloween, med masse kjekke aktiviteter, flotte kostymer, snop og tannpasta! Takk til alle som gjorde dette til et flott arrangement.

Vi ønsker velkommen til Allehelgensgudstjeneste v/ Just på søndag 4.november kl.11:00.
Da vil vi tenne et lys for de som er gått bort og er begravet i Tananger det siste året.
Marianne Bøe Weibell vil synge, og gi oss en smakebit fra konserten «I dine hender» som hun, Jostein Weibell og Bjørn Stornes skal ha i kirken samme dag; søndag kl.20:00. Det blir fri entrè, men det tas opp en kollekt til menighetens misjonsprosjekt i Romania.

Søndag 11.november er menigheten på menighetsweekend på Vaulali. Da blir det ikke gudstjeneste her i kirken. Men alle som ikke er på tur er selvsagt velkommen til gudstjeneste i Ræge kl.11:00, prest er Håkon Kessel.

Torsdag 15.november kl.12-13:30 inviterer vi igjen til «Torsdagslunsj med någe attåt» her i kirkestua. Da kommer John Skien. Tema er: «Det gode liv i NRK». Be med deg nabo og venner, dette blir en trivelig stund.

Vil du være med på en annerledes julefeiring? Det er fremdeles behov for noen hjelpende hender når Kirkes Bymisjon og Solakirkene steller i stand gratis julemiddag i Storstova på Stangelandsenteret 24. desember kl. 18:00-20:00. Har du lyst til å bidra som vertskap denne kvelden eller ryddehjelp etter middagen? Ta kontakt med daglig leder i Tananger.

Med ønske om en velsignet uke!
Hilsen Staben i Tananger menighet