«Siste Nytt» nr. 18/18

I skrivende stund er vi ennå oppstemt etter en utrolig kjekk Torsdagslunsj med någe attåt.
«Attåt» i dag var selveste NRK-veteranen John Skien. Vi fikk et lystig innblikk i «Det gode liv i NRK». Vi gleder oss til å fortsette med torsdagslunsjene ca. en gang i måneden i 2019.

På søndag ønsker vi velkommen til gudstjeneste 18. november. Bjørn Brakestad er prest. Det blir hyggelig å få tidligere sokneprest i Sola på besøk. Ett barn skal døpes. Det gleder vi oss over!

Annen hver mandag kl. 20:00-21:00 er det åpen bønnesamling i kirken. Neste samling er mandag 19.november. Velkommen til en stille stund i kirken.

Torsdag 22. november kl.19:30 blir det ny «Jentekveld» i kirken. Jenter i alle aldre ønskes velkommen til en uformell samling. Denne gangen kan de som vil, få lage sine egne julekort (vi betaler kr.25 pr. kort for materiell)

Vi går snart inn i adventstiden, og mange er sikkert i gang med julegavehandel. Det er dessverre mange rundt oss som ikke har den luksus å kunne unne seg og familien noe ekstra til jul. Barnefattigdom er et økende problem, også i Sola. Derfor fortsetter Sola-kirkene sin Julegaveaksjon. Pengene som kommer inn sendes NAV øremerket Barnefattigdom. Familier som har behov tildeles et gavekort på kr 1000 hos Rema. Vil du være med å gi?
Bruk VIPPS 543363 «Julegaveaksjonen». Offer på vår gudstjeneste 25. november går også til julegaveaksjonen.

Søndag 25.november kl.11:00 er det temagudstjeneste v/Just Salvesen.
Tema er: Fremme rettferdighet. Tabago deltar på gudstjenesten.

Som du kan lese i menighetsbladet: Vi starter nytt MiniAlpha kurs 16. januar. Kurset går over 5 onsdagskvelder og en lørdag formiddag. MiniAlpha er for alle som lurer hva den kristne tro handler om, – eller vil vite mer om den kristen tro. Kurset passer for både den som er fast kirkegjenger og for den som ikke går i kirken til vanlig. Brosjyre kommer. Inviter med noen du kjenner og bli med!

Alle frivillige medarbeidere, enten du har en liten eller stor oppgave, er i sving ofte eller bare en gang i blant, om du baker, forkynner, ber, mikser lyd eller…. Finn frem kalenderen og merk av: Lørdag 2.februar da blir det «Medarbeiderfest» Mer informasjon kommer, men sett av kvelden!

Vi i staben ønsker deg en velsignet uke!