«Siste Nytt» nr. 2/19

På kontoret i kirken er det hektisk telleaktivitet denne uken. Alle arrangementer og antall deltakere skal rapporteres. Dette er ingen superfestlig jobb, men det synliggjør all den gode aktiviteten i kirken og ikke minst hvor mange som er med å gjør en frivillig innsats. Og det er supert! TAKK alle sammen!

Velkommen til gudstjeneste søndag 20. januar. 2 barn skal døpes. Det gleder vi oss over!Prekenteksten er hentet fra Joh.1, 15-18 «…Han har vist oss hvem Gud er…»  Som vanlig blir det kirkekaffe etter gudstjenesten. Følg gjerne utfordringen fra sist søndag og inviter med deg noen til gudstjeneste!

Søndag 27. januar er Aksel Johan Lund prest. Det blir både dåp og nattverd.

På årets første Torsdagslunsj – med någe attåt  24. januar er Ståle Ree gjest. Han kåserer over tema «Den som gleder andre gleder seg selv». Dette blir lystig! Lunsjbuféen åpner      kl. 12:00. Fullstendig program for vårens torsdagslunsjer finner dere i menighetsbladet.

Påmeldingene til medarbeiderfesten begynner å tikke inn. Vi gleder oss til fest 2. februar!Vår lokale kjendis «BK» Bård Kristian Kylland står for musikken. Ellers kan vi love både god mat, ablegøyer og tid til drøs! Enten du har en liten eller stor oppgave, er i sving ofte eller en gang i blant: DU er velkommen til fest! Påmelding via hjemmesiden eller mail.

Hver mandag i oddetallsuker er det åpen bønnesamling i kirken kl. 20:00-21:00. Velkommen til en stille stund i kirkerommet.

Vi har mange ulike småfellesskap i menigheten. Bildet av det store treet som henger på kirketorget synliggjør betydningen av å tilhøre et lite fellesskap. Liv i vekst – vekst i livet er bildets tittel. I et lite fellesskap får man mulighet til å snakke om tro, dele livets gleder og utfordringer og kanskje være til hjelp og støtte for hverandre. Eller bare være sammen som familier. Har du lyst til å være med i et lite fellesskap? Ta kontakt med kontoret eller Nelly Hveding.

Som nevnt i starten: Vi er mange frivillige medarbeidere i Tananger. Det er en velsignelse. Likevel er det stadig behov for flere! Nå trenger vi gudstjeneste medhjelpere og forsangere. Kunne du kunne tenke deg å hjelpe til praktisk, ønske velkommen i døren, være forsanger, bake til kirkekaffen el.l.? Hvis du alt har en slik oppgave; Kanskje kjenner du noen du kunne spørre med deg til din tjeneste? Send oss gjerne en mail.

Med ønske om en velsignet uke!

Hilsen oss i staben