«Siste Nytt» nr. 8/19

I går hadde vi årets fest for konfirmantene, deres foreldre/foresatte og hjemmegruppelederne. Veldig kjekt for oss som arrangerer og ordner til, at oppslutningen er svært god. I går var omtrent 135 ungdommer og voksne samlet! Det ble servert kinamat. Vi hadde blant annet konkurranser og info om Kirkens nødhjelps fasteaksjon 9. april  mm.

Hver tirsdag, onsdag og torsdag kl. 08.00 – 09.00 frem til påske har vi Åpen Kirke i fastetiden. Du inviteres til en stille stund, til bønn, tenne lys eller bare sitte stille i benkeradene.
Du kan komme og gå etter som det passer deg. Det vil være bønnestasjoner du kan bruke.

gudstjenesten søndag 31.mars kl.11:00 blir det misjonsfokus. Og vi skal få en helt fersk hilsen fra Romania. Du får anledning til å støtte arbeidet som drives av Misjon Uten Grenser.

Vårens siste Jentekveld blir torsdag 4.april kl.19:30.

Fredag 5.april kl.20:00-24:00 er alle i 7.klasse invitert til trosopplæringstiltaket «Mesternes Mester». Det blir mange forskjellige øvelser, nattmat mm. Dersom du kjenner noen i 7. klasse, så snakk gjerne varmt om dette flotte opplegget!

Hver mandag i partallsuker kl.20-21 er det Bibeldykk. Vi samles for å lese Bibelen sammen. På hjemmesiden vil du finne hvor langt vi har kommet i lesningen som startet med 1. Mosebok og Johannes evangeliet. Neste dykk blir 1. april. (Ingen spøk!)
Hver mandag i oddetallsuker er det åpen bønnesamling i kirken kl. 20-21.

Søndag 7.april kl.11:00 er det samtalegudstjeneste. Da skal konfirmantene – og vi andre,
få teste oss i Kahoot-Quiz. Så på denne gudstjenesten gjelder det å ha mobilen klar! Hva kan vi egentlig om det grunnleggende i kristendommen? Bibelen? Og, går vi på limpinnen av Olav sine lure-spørsmål? Sola Brass blir med og gjør dette til en fest! Det blir nattverd, som også er en fest å få feire sammen.

Vi har hatt fokus på Bibelen, og bibel-lesning denne våren. Derfor er det stas å invitere til inspirasjonskveld søndag 7.april kl.17-20. Prest og forfatter av boken RIK bibelbruk,  Hans J. Sagrusten, vil inspirere oss til å bruke Bibelen mer i fellesskapet og i vår egen hverdag. Dette er en «gå-ikke-glipp-av» kveld!

Vårens dugnad i kirken går av stabelen onsdag 24.april kl.17:00-20:30. Her er rikelig med oppgaver både inne og ute. Vi håper på STOR oppslutning og lokker med pizza!
Samme dag kl.14-20 er det innsamling av vinterklær og sko, til vårt Romaniaprosjekt. Husk det når du nå snart begynner å rydde frem sommerklærne. Klær kan også leveres tirsdag 23. april.

Så til årets store kirkebegivenhet: Fredag 29. mars kl.14 blir det spadestikket for ny kirke i Sola sentrum. Vi gratulerer og håper du som har anledning vil være med å markere denne viktige begivenheten!

Med ønske om en velsignet uke og velkommen til kirken søndag som hverdag!
Hilsen oss i Staben.