«Siste Nytt» nr. 11/19

Vi gleder oss til årets konfirmasjonsgudstjenester: Lørdag 4.mai kl.12:00, søndag 5.mai kl.11:00 og lørdag 11.mai kl.12:00. Vi ønsker Guds velsignelse over konfirmantene og familiene deres. Konfirmasjon er et stort høydepunkt for familiene, men også for menigheten. Vi håper spesielt at menigheten stiller opp søndag 5. mai. Da er det en liten flokk som skal konfirmeres, og det hadde vært flott med fullpakket kirke! (Det er ikke gudstjeneste her i kirken søndag 12.mai.) Bildet over er tatt av fotograf Rein Hansen.

Takket være formidabel dugnadsinnsats sist uke, er kirken klar til høytid! Det ble luket, barket, ryddet og vasket. Dugnadsgjengen tar likevel ikke pause! For dere som er hjemme på dagtid ønsker vi velkommen til dugnadsinnsats 16. mai kl. 09:30 – 12:00. Da skal rabatten bak kirken beplantes. Ta med matpakke og kle deg etter været!

Årets Tanangerdager er 22. – 26.mai. De starter som vanlig onsdag med «Barnas Dag» v/Tananger Ungdomsskole kl. 16:30. Torsdag 23.mai kl.19:00 inviteres du til motivasjon og inspirasjonsforestilling Med Einar Lunde på dagsrevy-oppdrag; VILLE, VÅGE, VINNE i.
Tananger Gospel tar seg av den musikalske delen. Bill.salg kr.200,00 ved inngangen.

Liker du å synge, så kanskje dette er noe for deg? Pensjonistkor med øvelser på dagtid!
Sola kirkes prosjektkor arrangerer et prosjekt for pensjonister med øvelser i Sola kirke følgende mandager: 20.05, 03.06, 17.06 fra 10:30 – 13:00
Øvelsene inneholder matpakkespising! Koret synger på fellesgudstjenesten i Sola kirke 23.juni.

Hver mandag i oddetallsuker er det åpen bønnesamling i kirken kl. 20-21.
Hver mandag i partallsuker er det Bibeldykk i kirken kl. 20-21.

Til høsten er det valg av nytt menighetsråd. Det skjer samtidig med kommunevalget. Det er en flott, spennende og noen ganger krevende oppgave å sitte i et menighetsråd. I Tananger er vi heldige å ha fått en liste med veldig gode kandidater. Da fristen løp ut var det fremdeles en ledig plass på kandidatlisten. Derfor lyses det nå ut til supplerende nominasjon. Det betyr at det er mulig å melde inn flere kandidater. Regler for dette finner du ved å følge denne linken. Kandidatlisten er lagt ut på hjemmesiden og oppslag på kirketorget.

Årsregnskapet for Tananger menighet 2018 var ikke ferdig til menighetens årsmøte. Regnskapet legges derfor frem etter gudstjenesten 19. mai.

Med ønske om en velsignet uke!