Bli med på Bibelkvarten

• Ta en utfordring og sett av 15 minutter i 60 dager for å bli med på menighetens felles bibelesing.
  • Vi starter opp 1. februar, og skal ta oss god tid til å komme gjennom Lukas-evangeliet.
  • Klikk på «din» kule øverst på siden, for å finne dagens bibeltekst og kommentar.
  • Eget opplegg for barn.
  • INGEN FARE FOR KORONAUTSETTELSE!!

HVORFOR bli med?

• for å bli bedre kjent med Jesus, Bibelen og deg selv

HVORFOR  60 dager?

• forskning viser at det trengs minst 60 dager for å få inn en ny vane som varer.

HVORFOR  15 minutter?

• de aller fleste som ønsker å prioritere det, kan sette av 15 min daglig.  – og skulle du være forhindret eller glemme det en dag, blir det ikke så mye å ta igjen,

HVORDAN bli med?

• Finn din kule øverst på siden for å finne dagens bibeltekst, kommentar med refleksjonsoppgave og bønn.
  • Du kan (frivillig) melde deg på her for å forplikte deg selv, og for å få oppfølging fra oss.
    • Eget, enklere opplegg for barn
    • Ungdommene blir fulgt opp av Anne Marit.
  • Følg med på denne siden. Her blir aktuelt stoff lagt ut.
  • Hvis du vil, kan du hver dag bli med på felleslesing av dagens avsnitt og kommentar kl 19.00-19:15 på JitziMeet. Klikk på denne lenken. Mer om bruk av JitsiMeet her.

Har du hørt om den store, ateistiske geologen Sir William Mitchell Ramsay, som måtte vedgå at Lukas hadde rett?

Les mer her.

Forstå Bibelen med film

BibleProject er filmer for å forstå Bibelen bedre. Filmene animeres i USA, Orgeon, og er sett av millioner. Nå kommer de på norsk. Først ut er serien om Lukas og Apostlenes gjerninger. Under finner du den første av disse Lukas-filmene på norsk. Se mer her.

Forhåndsvisning av aktiviteter

• d
    t
    m

Åpen kirke i fastetiden

Åpen kirke i fastetiden onsdager kl. 09:00 – 10:00.

Har du ofte tenkt at du ville gjøre noe mer ut av fastetiden, men aldri fått det til? Fastetiden er en fin anledning til å stoppe litt opp og reflektere. Vi ønsker å invitere deg til kirka mellom kl. 09:00 – 10:00.

Kl. 09:00-09:45 blir det tid for stillhet, lystenning, bønn eller bare være sitte stille i benkeradene.
    Kl 09:45-10:00 blir det lesing av dagens tekst, felles bønn og velsignelse.
    Velkommen onsdagene 17/2, 24/2, 3/3, 10/3, 17/3 og 24/3.
    Det er også Åpen kirke torsdagskveldene 18/8,  25/2, 4/3, 11/3, 18/3 og 25/3.

Maksimum ti personer, og registering i inngangen.

Ukens regnbuebønn:
    RETTFERDIGHET
    Fra og med 2. søndag i fastetiden

Med påvirkningsarbeid kan vi delta i kampen
    for rettferdighet. Sammen med våre partnere
    har vi opplæring med befolkningen i Malingunde
    i Malawi. De får kunnskap om og kjennskap
    til sine rettigheter, slik at de kan kreve
    kompensasjon for tap av dyrket mark,
    beiteområder og matjord når store gruveselskap
    vil etablere seg i nabolaget deres.
    Hvis mange nok taler med én stemme, vil
    vi bli hørt der beslutningene tas.