dåpsskole 300Tenk, nå er det ikke lenge til du skal begynne på skolen!

Vi vil tjuvstarte litt og ønsker derfor å invitere deg til «Førsteklasses» i Tananger kirke 🙂 Vi samles de tre ettermiddagene 23. mai, 30. mai og 14. juni. Vi leker litt og får høre om Jesus som vil være vennen vår, om barna Erlend, Stian og Tuva som også skal begynne på skolen, og om dåpen.

Vi avslutter «Førsteklasses» med å dele ut boka Tre i et tre på familiegudstjenesten søndag 18. juni kl 11.00

Du kan melde deg på her:

Vårt faste tilbud til 6 åringene er Søndagsskolen og Barnekoret.

Info til foreldre:
Dette er en flott anledning for barna til å bli kjent på tvers av barnehager og kanskje bli kjent med noen de kommer i klasse med til høsten.
Noen av barna vil synes det er helt greit å være alene på samlingene, mens andre gjerne vil ha med en voksen. Begge deler er helt greit. Hvis dere voksne vil ha middag sammen med oss, koster det kr 30,- pr middag.
Har dere behov for ekstra tilrettelegging av noe slag? Vi vil veldig gjerne gjøre det vi kan for at alle som vil være med kan delta. Ta kontakt med oss, så finner vi en god løsning.

Englevakter:
Englevakter er voksne som hjelper til der det trengs (foreldre, faddere, besteforeldre eller andre voksne). Oppgavene kan være å hjelpe til med hobbyaktivitet eller være i gymsalen, være fotograf, hjelpe til på kjøkkenet ol.
Ettersom vi starter samlingene med middag kl. 16.30, trenger vi noen som kan hjelpe til med å lage i stand dette. Dere må da møte opp 15.30. Gi beskjed ved påmelding dersom dere har mulighet til å hjelpe til.