Ungdomskvelder i kirka, fredager i partallsuker kl. 20:00-23:00
Fra  8. klasse og oppover.

Program høsten 2022:

D ato Tema Andakt
9. september Oppstart Sondre
23. september Aktiviteter Stig
7. oktober Aktiviteter Peter Lindal
21. oktober Ruben Gazki m/konf Ruben Gazki
4. november Aktiviteter Tracy
18. november Aktiviteter Julia
2. desember Aktiviteter Sondre
16. desember Jul m/konf

Medlemskontingent 2022-2023 er kr. 100,- betales på VIPPS 657150

Velkommen til Enter i Tananger kirke.

Enter er en ungdomsklubb med mange forskjellige aktiviteter; kiosk, biljard, bordtennis, airhockey, brettspill, dart & luftgevær.

Velkommen til Enter i Tananger kirke.

Enter er tilknyttet Acta – barn og unge i Normisjon. Det betyr at de som blir medlemmer på Enter , også blir medlem i Acta for det året. Store deler av driftsgrunnlaget til Enter er frifondsmidler som vi får gjennom vårt medlemsskap i Acta. Les her mer om hva Acta er.

I kiosken på Enter kan du betale med VIPPS.

Lederne på Enter er med i Ledernettverket FollowMe

Forhåndsvisning av aktiviteter

• d
    t
    m

Bibeldykk

På BibelDykk samles vi for å lese sammen og bli bedre kjent i Bibelens spennende verden. Annenhver mandag i samles vi til felles bibellesing i kirkestua eller sakristiet. Og hvis vi ikke kan møtes fysisk, gjør vi det digitalt på JitziMeet. Bruk denne lenken for å bli med.Vi leser sammen hele kapitler som etter hvert blir til hele bøker i Bibelen. Lesingen vil skje etter tur, men hvis du ikke ønsker å lese selv, er det helt greit.