Ungdomskvelder i kirka, fredager i partallsuker kl. 20:00-23:00
Fra  8. klasse og oppover.

PROGRAM: Høsten 2020

Dato: Tema: Andakt: Konfirmanter:
4. sept. Oppstart: Mesterens Mester Otto
18. sept. Klubb m/ aktiviteter Anne Marit 9a
2. okt Klubb m/ aktiviteter Margrethe Sundvoll 9b
16. okt Klubb m/ aktiviteter Sondre 9c
30.okt Klubb m/ aktiviteter Stig Sunde 9a
13.nov. Klubb m/ aktiviteter Rude 9b
27.nov. Klubb m/ aktiviteter Jonas 9c
11.des ESC-JUL – Kun for konfirmantene Sondre/Otto Alle konfirmantene

Velkommen til ESC i Tananger kirke.

ESC er en ungdomsklubb med mange forskjellige aktiviteter; kiosk, biljard, bordtennis, airhockey, brettspill, dart & luftgevær.

Velkommen til ESC i Tananger kirke.

ESC er tilknyttet Acta – barn og unge i Normisjon. Det betyr at de som blir medlemmer på ESC, også blir medlem i Acta for det året. Store deler av driftsgrunnlaget til ESC er frifondsmidler som vi får gjennom vårt medlemsskap i Acta. Les her mer om hva Acta er.

I kiosken på ESC kan du betale med VIPPS.

Lederne på ESC er med i Ledernettverket FollowMe

Forhåndsvisning av aktiviteter

• d
    t
    m

Bibeldykk

På BibelDykk samles vi for å lese sammen og bli bedre kjent i Bibelens spennende verden. Annenhver mandag i samles vi til felles bibellesing i kirkestua eller sakristiet. Der vil vi sammen lese hele kapitler som etter hvert blir til hele bøker i Bibelen. Lesingen vil skje etter tur, men hvis du ikke ønsker å lese selv, er det helt greit. Ta gjerne med egen Bibel, men du kan også låne i kirka.