«Messy Church»

«Messy Church»
  • en sprell levende familiegudstjeneste!

Tema for gudstjenesten: «Det store i det lille» – Matteus 13,31-32
Prest: Tracy Rishton. Vår maskot Losi blir også med.

Messy Church er et annerledes «gudstjenesteuttrykk». Det er samlinger for alle generasjoner som inneholder middag, aktiviteter, fellesskap og feiring.

«Messy Church» er et konsept som er utviklet i England. NMS, NMSU og Søndagsskolen Norge har i samarbeid utarbeidet en norsk variant. Det blir gøye aktiviteter for alle aldre som er knyttet opp mot dagens bibeltekst.

Gudstjenesten består av tre samlingsdeler: Måltid, aktiviteter og feiring.
Messy Church bygger på fem verdier:
– Kristussentrert
– For alle generasjoner
– Kreativitet
– Gjestfrihet
– Feiring

 


2023-11-26 17:00:00 2023-11-26 18:00:00 Europe/Oslo «Messy Church»

«Messy Church» en sprell levende familiegudstjeneste! Tema for gudstjenesten: «Det store i det lille» – Matteus 13,31-32 Prest: Tracy Rishton. Vår maskot Losi blir også med. Messy Church er et annerledes «gudstjenesteuttrykk». Det er samlinger for alle generasjoner som inneholder middag, aktiviteter, fellesskap og feiring. «Messy Church» er et konsept som er utviklet i England. NMS, NMSU og Søndagsskolen Norge har i samarbeid utarbeidet en norsk variant. Det blir gøye aktiviteter for alle aldre som er knyttet opp mot dagens bibeltekst. Gudstjenesten består av tre samlingsdeler: Måltid, aktiviteter og feiring. Messy Church bygger på fem verdier: – Kristussentrert – For alle generasjoner – Kreativitet – Gjestfrihet – Feiring  

Tananger menighet