Konsert med Dr. Høiviks magiske musikk-balsam

Velkommen til konsert med Dr. Høivik’s Magiske Musikk-balsam.

Sven Olav Høivik, er kjent fra tida han og familien var prestefolk her i Tananger. Han synger egne tekster og melodier, med bølgeskvulp, glimt i øyet og salte  tårer.

Dr. Høivik består av 7 musikere med spilleglede;
Oda Steinkopf fra jazz-linja i Trondheim/kontrabass,
Hallvard Kvendset, Framnes VGS/trekkspill,
Inga Mei Steinbru, Kongshaug VGS/perkusjon,
Torbjørn Dahle, gitar,
Ingjerd Høivik, student/vokal,
Audhild Høivik, Kongshaug VGS/vokal, og
Sven Olav Høivik, på piano/vokal.

Musikken er stemningsfull og nær, og spenner fra keltiske ballader til frisk pop.  «Veien hjem og forsoning» er den røde tråd. Og så er det bra om det svinger. Velkommen til balsam for sjelen!

Inngang: voksne: minstepris kr. 100,- , barn under 16 år: gratis


2019-09-21 18:00:00 2019-09-21 19:30:00 Europe/Oslo Konsert med Dr. Høiviks magiske musikk-balsam

Velkommen til konsert med Dr. Høivik’s Magiske Musikk-balsam. Sven Olav Høivik, er kjent fra tida han og familien var prestefolk her i Tananger. Han synger egne tekster og melodier, med bølgeskvulp, glimt i øyet og salte  tårer. Dr. Høivik består av 7 musikere med spilleglede; Oda Steinkopf fra jazz-linja i Trondheim/kontrabass, Hallvard Kvendset, Framnes VGS/trekkspill, Inga Mei Steinbru, Kongshaug VGS/perkusjon, Torbjørn Dahle, gitar, Ingjerd Høivik, student/vokal, Audhild Høivik, Kongshaug VGS/vokal, og Sven Olav Høivik, på piano/vokal. Musikken er stemningsfull og nær, og spenner fra keltiske ballader til frisk pop.  «Veien hjem og forsoning» er den røde tråd. Og så er det bra om det svinger. Velkommen til balsam for sjelen! Inngang: voksne: minstepris kr. 100,- , barn under 16 år: gratis

Tananger kirke, Risavika havnering 100, 4056 Tananger Tananger menighet