Messy Church

«Messy Church»
  • en sprell levende familiegudstjeneste!

Dagens tema: Messy Church – lekene.
Er været på vår side, starter vi med mat ute. Deretter blir det aktiviteter for alle generasjoner ute og inne, før vi avslutter med feiring i kirkerommet. I år skal de Olympiske leker arrangeres, og hva er vel mer naturlig enn å ha en Messy Chuch med smak av olympiske leker?
Vi vil være en menighet der generasjoner møtes, og Messy Church er for alle generasjoner!

Prest: Tracy Rishton. Vår maskot Losi blir også med.

Messy Church er et annerledes «gudstjenesteuttrykk». Det er samlinger for alle generasjoner som inneholder middag, aktiviteter, fellesskap og feiring.

«Messy Church» er et konsept som er utviklet i England. NMS, NMSU og Søndagsskolen Norge har i samarbeid utarbeidet en norsk variant. Det blir gøye aktiviteter for alle aldre som er knyttet opp mot dagens bibeltekst.

Gudstjenesten består av tre samlingsdeler: Måltid, aktiviteter og feiring.
Messy Church bygger på fem verdier:
– Kristussentrert
– For alle generasjoner
– Kreativitet
– Gjestfrihet
– Feiring

 


2024-06-02 17:00:00 2024-06-02 18:30:00 Europe/Oslo Messy Church

«Messy Church» en sprell levende familiegudstjeneste! Dagens tema: Messy Church – lekene. Er været på vår side, starter vi med mat ute. Deretter blir det aktiviteter for alle generasjoner ute og inne, før vi avslutter med feiring i kirkerommet. I år skal de Olympiske leker arrangeres, og hva er vel mer naturlig enn å ha en Messy Chuch med smak av olympiske leker? Vi vil være en menighet der generasjoner møtes, og Messy Church er for alle generasjoner! Prest: Tracy Rishton. Vår maskot Losi blir også med. Messy Church er et annerledes «gudstjenesteuttrykk». Det er samlinger for alle generasjoner som inneholder middag, aktiviteter, fellesskap og feiring. «Messy Church» er et konsept som er utviklet i England. NMS, NMSU og Søndagsskolen Norge har i samarbeid utarbeidet en norsk variant. Det blir gøye aktiviteter for alle aldre som er knyttet opp mot dagens bibeltekst. Gudstjenesten består av tre samlingsdeler: Måltid, aktiviteter og feiring. Messy Church bygger på fem verdier: – Kristussentrert – For alle generasjoner – Kreativitet – Gjestfrihet – Feiring  

Tananger menighet