Middag i kirka

Ta middagen i kjerka!

Torsdag 9. mai serverer vi på nytt middag i Tananger kirke kl. 16-17

Påmelding innen onsdag 8. mai kl. 10:00denne lenken.
Denne gang serveres Shepherd’s pie. Kom da vel!

Dere som deltar i Barnekor og TABAGO kan gå mett og fornøyd til korøvelse.
Kanskje noen nye har lyst å slå følge?

Velkommen!

2019-05-09 16:00:00 2019-05-09 17:00:00 Europe/Oslo Middag i kirka

Ta middagen i kjerka! Hadde det vært deilig å få servert ferdig middag i en travel hverdag? Og spise sammen med andre kjekke mennesker? Torsdag 9. mai serverer vi på nytt middag i Tananger kirke kl. 16-17 Familiene til barn i Tananger menighetsbarnehage & SFO, Barnekor og Tabago er spesielt invitert, men alle er velkomne! Pris: Kr 50,- pr. pers, kr. 30,- for barn under skolealder, Max kr.150 pr familie. Påmelding innen onsdag 8. mai kl. 10:00 på denne lenken. Denne gang serveres Shepherd’s pie. Kom da vel! Dere som deltar i Barnekor og TABAGO kan gå mett og fornøyd til korøvelse. Kanskje noen nye har lyst å slå følge? Velkommen!

Tananger menighet