Temakveld – Likkledet i Torino

Har vi likkledet som lå over Jesus?

Velkommen til temakveld om verdens mest utforskede objekt.
Oddvar Søvik har i mange år reist rundt og hatt foredrag om likkledet i Torino.  Han kommer og har temakveld for oss i Tananger.

Kan det virkelig være ekte?

Du så kanskje TV-programmet «Brille» episode 8 som ble sendt 13. oktober? Der slår programleder Einar Tørnquist fast at likkledet er en forfalskning fra middelalderen.
Er det så enkelt? Er det noe som tilsier at det er ekte? Hva betyr det i så fall hvis det virkelig er Jesu likklede?

Kom og hør mysteriet, oppdagelsene og budskapet i verdens mest utforskede objekt!

Oddvar Søvik er pensjonert pastor og forfatter og medredaktør for nettsiden torinokledet.no

Velkommen!


2020-10-29 20:00:00 2020-10-29 21:30:00 Europe/Oslo Temakveld – Likkledet i Torino

Har vi likkledet som lå over Jesus? Velkommen til temakveld om verdens mest utforskede objekt. Oddvar Søvik har i mange år reist rundt og hatt foredrag om likkledet i Torino.  Han kommer og har temakveld for oss i Tananger. Kan det virkelig være ekte? Du så kanskje TV-programmet «Brille» episode 8 som ble sendt 13. oktober? Der slår programleder Einar Tørnquist fast at likkledet er en forfalskning fra middelalderen. Er det så enkelt? Er det noe som tilsier at det er ekte? Hva betyr det i så fall hvis det virkelig er Jesu likklede? Kom og hør mysteriet, oppdagelsene og budskapet i verdens mest utforskede objekt! Oddvar Søvik er pensjonert pastor og forfatter og medredaktør for nettsiden torinokledet.no Velkommen!

Tananger menighet