Temakveld: Å være Jesu disippel i dag.

I kveld kommer Oddvar Søvik og har temakveld med oss.

Tema: Å være Jesu disippel i dag!

Kom og bli utfordret av en stadig aktuell og god formidler.

Oddvar Søvik er utdannet teolog fra Menighetsfakultet. Han har vært skoleungdomsprest, landsungdomssekretær, bibelskolelærer, evangeliseringsleder i Indremisjonsselskapet og pastor i Kristiansand og Bryne menighet i Den evangeliske lutherske frikirke.
Før han ble pensjonert i 2012, var han forsamlingsleder i Normisjon Mandal og områdeleder i Vest-Agder.
Som pensjonist er han fortsatt en aktiv forkynner og bibellærer både nasjonalt og internasjonalt. Han har skrevet flere bøker, bl.a. om bønn, evangelisering, Den hellige ånd, om Torinokledet og om Hodekledet i Oviedo.
Mange vil også kjenne ham fra flere humorbøker fra kirke og kristenliv.

Velkommen!


2023-11-02 20:00:00 2023-11-02 21:15:00 Europe/Oslo Temakveld: Å være Jesu disippel i dag.

I kveld kommer Oddvar Søvik og har temakveld med oss. Tema: Å være Jesu disippel i dag! Kom og bli utfordret av en stadig aktuell og god formidler. Oddvar Søvik er utdannet teolog fra Menighetsfakultet. Han har vært skoleungdomsprest, landsungdomssekretær, bibelskolelærer, evangeliseringsleder i Indremisjonsselskapet og pastor i Kristiansand og Bryne menighet i Den evangeliske lutherske frikirke. Før han ble pensjonert i 2012, var han forsamlingsleder i Normisjon Mandal og områdeleder i Vest-Agder. Som pensjonist er han fortsatt en aktiv forkynner og bibellærer både nasjonalt og internasjonalt. Han har skrevet flere bøker, bl.a. om bønn, evangelisering, Den hellige ånd, om Torinokledet og om Hodekledet i Oviedo. Mange vil også kjenne ham fra flere humorbøker fra kirke og kristenliv. Velkommen!

Tananger menighet