Temasamling: Likkledet i Torino.

Har vi likkledet som lå over Jesus?

Denne dagen vil først konfirmantene å høre om dette. Nå kl. 20. er det åpent for konfirmantforeldre og alle andre til å få med seg denne spennende kvelden med Oddvar Søvik.
Likkledet i Torino er verdens mest utforskede objekt.
Oddvar Søvik har i mange år reist rundt og hatt foredrag om dette. Kan det virkelig være ekte?
De fleste kilder på internett sier at likkledet er en forfalskning fra middelalderen. Er det så enkelt? Er det noe som tilsier at det er ekte? Hva betyr det i så fall hvis det virkelig er Jesu likklede?
Kom og hør mysteriet, oppdagelsene og budskapet i verdens mest utforskede objekt!
Tør du?
Oddvar Søvik er pensjonert pastor og forfatter og medredaktør for nettsiden torinokledet.no
Velkommen!


2021-11-10 20:00:00 2021-11-10 21:15:00 Europe/Oslo Temasamling: Likkledet i Torino.

Har vi likkledet som lå over Jesus? Denne dagen vil først konfirmantene å høre om dette. Nå kl. 20. er det åpent for konfirmantforeldre og alle andre til å få med seg denne spennende kvelden med Oddvar Søvik. Likkledet i Torino er verdens mest utforskede objekt. Oddvar Søvik har i mange år reist rundt og hatt foredrag om dette. Kan det virkelig være ekte? De fleste kilder på internett sier at likkledet er en forfalskning fra middelalderen. Er det så enkelt? Er det noe som tilsier at det er ekte? Hva betyr det i så fall hvis det virkelig er Jesu likklede? Kom og hør mysteriet, oppdagelsene og budskapet i verdens mest utforskede objekt! Tør du? Oddvar Søvik er pensjonert pastor og forfatter og medredaktør for nettsiden torinokledet.no Velkommen!

Tananger menighet