VÅR JUL Konsert med Maria Arredondo og Torstein Sødal

«Vakker og storslått til stående applaus»
«Gåsehudstemning med Vår Jul»
«En magisk aften i Ålgård kirke»

Billetter: voksen: 375,- barn < 16: 195,- kan kjøpes på www.ticketmaster.no.

2018-12-07 19:00:00 2018-12-07 21:00:00 Europe/Oslo VÅR JUL Konsert med Maria Arredondo og Torstein Sødal

Velkommen til julekonsert i Tananger kirke med Maria Arredondo og Torstein Sødal. Vår juls etter hvert så tradisjonsrike juleturné gjester Tananger Kirke. Den herlige duoen Maria Arredondo og Torstein Sødal har høstet fantastiske omtaler både fra publikum og presse. «Vakker og storslått til stående applaus» «Gåsehudstemning med Vår Jul» «En magisk aften i Ålgård kirke» Som selve marsipanlokket på konserten stiller også Tananger Gospelkor og Tabago. Billetter: voksen: 375,- barn < 16: 195,- kan kjøpes på www.ticketmaster.no.

Tananger menighet