VILLE, VÅGE, VINNE v/Einar Lunde

Motivasjon og inspirasjonsforestilling
MED EINAR LUNDE PÅ DAGSREVY-OPPDRAG

VILLE, VÅGE, VINNE

men er det så lurt å gå på rød løper med joggesko eller?

Et ellevilt møte med Gro Harlem Brundtland, Zimbabwes avgåtte diktator Robert Mugabe, og en kliss naken norsk stortingspolitiker på et direktør-kontor i Afrika.

Bli med Dagsrevyens tidligere ankermann og Afrika-korrespondent, Einar Lunde, på TV-oppdrag – til og med til en krigssone.
Det høres umiddelbart alvorlig ut, men det hele utvikler seg – for ikke å snakke om innvikler seg -aldeles vanvittig dramatisk og humoristisk. Fra første stund oppstår det hindre som synes komplett uoverkommelige. Midt oppi all galskapen berører forestillingen verdier som motivasjon, inspirasjon, kreativitet, ha fokus, nettverksbygging, og aldri, aldri gi opp selv om livet står på spill.

Sang og musikk ved Tananger Gospel.
Dirigent: Tine Suman Hodne. Bandleder: Elin Underhaug Kanu

Billetter kjøpes ved inngangen kr. 200.
Servering av kaffe og kaker.


Arr: Lions og Tananger menighet
Tanangerdagene 22.-26. mai

2019-05-23 19:00:00 2019-05-23 21:00:00 Europe/Oslo VILLE, VÅGE, VINNE v/Einar Lunde

Motivasjon og inspirasjonsforestilling MED EINAR LUNDE PÅ DAGSREVY-OPPDRAG VILLE, VÅGE, VINNE men er det så lurt å gå på rød løper med joggesko eller? Et ellevilt møte med Gro Harlem Brundtland, Zimbabwes avgåtte diktator Robert Mugabe, og en kliss naken norsk stortingspolitiker på et direktør-kontor i Afrika. Bli med Dagsrevyens tidligere ankermann og Afrika-korrespondent, Einar Lunde, på TV-oppdrag – til og med til en krigssone. Det høres umiddelbart alvorlig ut, men det hele utvikler seg – for ikke å snakke om innvikler seg -aldeles vanvittig dramatisk og humoristisk. Fra første stund oppstår det hindre som synes komplett uoverkommelige. Midt oppi all galskapen berører forestillingen verdier som motivasjon, inspirasjon, kreativitet, ha fokus, nettverksbygging, og aldri, aldri gi opp selv om livet står på spill. Sang og musikk ved Tananger Gospel. Dirigent: Tine Suman Hodne. Bandleder: Elin Underhaug Kanu Billetter kjøpes ved inngangen kr. 200. Servering av kaffe og kaker. Arr: Lions og Tananger menighet Tanangerdagene 22.-26. mai

Tananger menighet