Jesha er klubben for deg som går i 5.-7. klasse.

Jesha-logo

Tid: Fredag kl.18:00 – ca 20:00

Påmelding for våren 2024 her: medlemspåmeldingsknapp
Mer om medlemskap på Jesha, lenger nede på siden.

illustrasjon av kalender

Datoer – våren 2024:
12. og 26. jan.
9. og 23. febr.
8. og 22. mars
5. og 19. apr.
3. og 31. mai.
14. juni

 

Jesha: annen hver fredag i partallsuker. 
Mange aktiviteter: fotballspill, luftgevær, airhockey, innebandy, teppecurling, dart, biljard, bordtennis, kiosk m.m. Det er mat på hver samling og samlingsstund m/andakt. bilde av lysarmbånd

Inngang: kr. 20,-.
Vi tar imot kontanter, men du kan også bruke VIPPS 117801 til inngangspenger og medlemspenger.

På inngangsbilletten blir det hver gang trukket en vinner som kan velge mellom et lysarmbånd og en lommelykt!

På Jesha har vi to typer medlemsskap: X- og Y-medlem. Jesha får betydelige frifondsmidler etter hvor mange som er medlemmer i Acta. For Jesha er det derfor en stor fordel om flest mulig er X-medlemmer. Frifondsmidlene hjelper oss med å skape det gode tilbudet som Jesha er.

X-medlemsskap (pr.halvår) Y-medlemsskap (pr.halvår)
* kr. 100,- for semesteret
* kr. 120,- for  semesteret
* inkl. Acta-medlemsskap
__(Se mer lengre nede på siden)
* ikke Acta-medlemsskap
* 1 gratis brus hver Jesha  * 1 gratis brus første Jesha
* Ekstra medlemstrekning på
_lommelykt/
lysarmbånd

Bilde av Jeshas QR-kode #117801

 

 

Medlemspåmelding: Registrering her og betal på VIPPS #117801. (merkes med barnets navn)
For å forkorte køen i inngangen på Jesha, er det flott om medlemmer registreres. Påmeldingen åpner opp igjen i begynnelsen av januar.  Medlemskap bekreftes ved betaling, helst på VIPPS nr. 117801, eventuelt ved inngang.
X-medlemskap betinger godkjenning hjemmefra. (godkjenning trenger ikke å fornyes hvert semester). I og med at kun voksne kan betale inn til vårt VIPPS-nummer, anses betalt medlemskapet med VIPPS, som godkjent. Her kan du laste ned bekreftelse på X-medlemskap. (Mer om x-medlemskap lenger nede på siden)
Jesha-medlemmer eller foreldre/foresatte kan få noe informasjon på sms fra kirka om ekstrating på Jesha, evnt. avlysning, leirer, lederbehov eller annet vi finner relevant.

Radiostyrte biler (mini z)
rcbilerVi har stor bane og radiostyrte biler. Det er knallkjekt!  

Gult og rødt kort.
Vi hadde noen utfordringer med dårlig oppførsel på Jesha våren 2023. Derfor har vi nå innført gult og rødt kort. Det virker slik at hovedleder kan gi gult kort som advarsel til Jesha-deltagere som ikke oppfører seg greit på Jesha. Rødt kort får dem som fortsatt ikke opptrer slik som de skal. Rødt kort medfører at man blir utvist de to neste gangene fra Jesha.

Bilde med utsnitt fra Misjon uten grensers Facebookside

Misjon uten grenser
Jesha støtter menighetens
misjonsprosjekt i Archita i Romania.10% av omsetningen i kiosken går til skolesekker m/utstyr til barn der. I tillegg kan barna gi vekslepenger i bøssen vi har. Vår samarbeidspartner, Misjon uten grenser, skrev om dette i august 2017 på sin facebookside. Foreløpig, (des 2021) har Jesha samlet inn nok penger til 160 skolesekker!!

logo for actaJesha er er et lokallag for Acta. Acta – barn og unge i Normisjon er Norges største kristne barne- og ungdomsorganisasjon med over 20 000 medlemmer. Actas visjon er «Grensesprengende fellesskap der barn og unge møter, følger og ærer Jesus Kristus». Les her mer om Acta her.

X- medlemskap
De som blir X– medlemmer på Jesha, også blir medlem i Acta for gjeldende kalenderår. Ingen blir medlem i Acta før vi har fått godkjenning hjemmefra. Tidligere x-medlemmer trenger ikke ny godkjenning. Utført medlemsbetaling på VIPPS, anses som godkjenning. Foresatte til dem som godkjenner X-medlemskap vil etter hvert få en sms fra Acta for å få bekreftelse på at medlemskapet er godkjent. Medlemskapet har ingen praktisk betydning for medlemmene annet enn at de står som medlemmer i Actas registre de kalenderårene som de  X-medlem på Jesha. Hvis du ikke vil utføre X-medlemsregistrering på VIPPS, kan du skrive ut bekreftelse på X-medlemsskap her.
 bilde av barn som spiller landhoceybilde fra luftgeværbilde fra kortverkstedbilde fra airhockeybilde fra andaktenjesha logo 300

På Jesha kan du bruke kontanter eller Vipps til å betale inngangspenger, medlemskap og varer i kiosken.
Vippsnummeret til Jesha er #117801. 

Leder på Jesha?

For å kunne drive Jesha, er vi avhengig av ledere som kan styre ulike aktiviteter. 

Hva gjør en leder?illustrasjon til lederteam
En leder har ansvaret for en aktivitet på Jesha. Det kan være teppecurling, bordtennis, luftgevær, airhockey mm. I tillegg er du med din tilstedeværelse med på å skape det trygge gode miljøet vi ønsker på Jesha. Vi møtes kl. 17:30 for å fordele oppgaver og gjøre oss klare.
Alle ledere må fremvise politiattest. 

Hvor ofte må man komme som leder?
Her er det flere muligheter. I utgangspunktet har vi  to lederteam som kommer annenhver Jesha. Noen ønsker å bidra mer, og andre mindre. All hjelp er god hjelp.
I utgangspunktet bør vi være minst 10 personer på hver Jesha – gjerne flere.
Her er alternativene:
1. Med på ett lederteam: Du kommer en gang i måneden.
2. Med på begge lederteamene: Du kommer på hver Jesha.
3. Ekstrahjelp: Du gir beskjed og kommer på Jesha de datoene du ser du kan.
4. Ringevakt: Jeg sender ut forespørsel til ringevaktene når jeg ser vi har mye forfall.
Kan noe av dette være aktuelt, hadde jeg satt stor pris på tlf: 469 66 587 eller på e-post: olav.mo@tanangermenighet.no. Alle voksenledere må fremvise politiattest.

Kontaktperson: Olav Mo (469 66 587)

Forhåndsvisning av aktiviteter

 • d
  t
  m
  s

  Knøttetreffen Åpen barnehage

  Knøttetreffen er et tilbud til både barn (0-6 år) og voksne. Her kan både du og barnet få nye venner. Vi leker, synger, maler, baker og har aktiviteter i gymsalen. Dette er et åpent tilbud, der man kan komme når som helst, uten å melde seg inn.
  Følg oss på facebook: «Knøttetreffen – åpen barnehage i Tananger kirke»