Jesha er klubben for deg som går i 5.-7. klasse.

Tid: Fredag kl.18:00 – ca 20:00

Leder på Jesha?
For å kunne drive Jesha, er vi avhengig av ledere som kan styre ulike aktiviteter. For å kunne starte opp med normal Jesha i høst, trenger vi flere ledere.

Hva gjør en leder?
En leder har ansvaret for en aktivitet på Jesha. Det kan være teppecurling, bordtennis, luftgevær, airhockey mm. I tillegg er du med din tilstedeværelse med på å skape det trygge gode miljøet vi ønsker på Jesha. Vi møtes kl. 17:30 for å fordele oppgaver og gjøre oss klare.
Alle ledere må fremvise politiattest.

Hvor ofte må man komme som leder?
Her er det flere muligheter. Utgangspunktet er at vi har to lederteam som kommer annenhver Jesha. Noen ønsker å bidra mer, og andre mindre. All hjelp er god hjelp.
I utgangspunktet bør vi være minst 10 personer på hver Jesha – gjerne flere.
Her er alternativene:
1. Med på ett lederteam: Du kommer en gang annenhver måned.
2. Med på begge lederteamene: Du kommer på hver Jesha.
3. Ekstrahjelp: Du gir beskjed og kommer på Jesha de datoene du ser du kan.
4. Ringevakt: Jeg sender ut forespørsel til ringevaktene når jeg ser vi har mye forfall.
Kan noe av dette være aktuelt, hadde jeg satt stor pris på tlf: 469 66 587 eller på e-post: olav.mo@tanangermenighet.no. Alle voksenledere må ha politiattest.

Datoer – høsten 2022:
9. og 23. september
7. og 21. oktober
4. og 18. november
2. og 16. desember

Jesha: annen hver fredag i partallsuker.
Mange aktiviteter: fotballspill, luftgevær, airhockey, innebandy, teppecurling, dart, biljard, bordtennis, kiosk m.m. Det er mat på hver samling og samlingsstund m/andakt.

Inngang: kr. 20,-.
Vi tar imot kontanter, men du kan også bruke VIPPS 117801 til inngangspenger og medlemspenger.

På inngangsbilletten blir det hver gang trukket en vinner som kan velge mellom et lysarmbånd og en drikkeflaske!

På Jesha har vi to typer medlemsskap: X- og Y-medlem. Jesha får betydelige frifondsmidler etter hvor mange som er medlemmer i Acta. For Jesha er det derfor en stor fordel om flest mulig er X-medlemmer. Frifondsmidlene hjelper oss med å skape det gode tilbudet som Jesha er.

X-medlemsskap (pr.halvår) Y-medlemsskap (pr.halvår)
* kr. 100,- for semesteret * kr. 120,- for  semesteret
* inkl. Acta-medlemsskap
__(Se mer lengre nede på siden)
* ikke Acta-medlemsskap
* 1 gratis brus hver Jesha  * 1 gratis brus første Jesha
* Ekstra medlemstrekning på
__flaske/lysarmbånd

Medlemspåmelding:
For å forkorte køen i inngangen på Jesha, er det flott om medlemmer registreres gjennom denne lenken.  Medlemskap bekreftes ved betaling, helst på VIPPS nr. 117801, eventuelt ved inngang.
X-medlemskap betinger godkjenning hjemmefra. Betales medlemskapet med VIPPS, anses det som godkjenning. Her kan du laste ned bekreftelse på X-medlemsskap. (Mer om x-medlemsskap lenger nede på siden)
Jesha-medlemmer eller foreldre/foresatte kan få noe informasjon på sms fra kirka om ekstrating på Jesha, evnt. avlysning, leirer, lederbehov eller annet vi finner relevant.

Radiostyrte biler (mini z)
rcbilerVi har stor bane og radiostyrte biler. Det er knallkjekt!

Misjon uten grenser
Jesha støtter menighetens
misjonsprosjekt i Archita i Romania.10% av omsetningen i kiosken går til skolesekker m/utstyr til barn der. I tillegg kan barna gi vekslepenger i bøssen vi har. Vår samarbeidspartner, Misjon uten grenser, skrev om dette i august 2017 på sin facebookside. Foreløpig, (des 2021) har Jesha samlet inn nok penger til 160 skolesekker!!

Jesha er er et lokallag for Acta. Acta – barn og unge i Normisjon er Norges største kristne barne- og ungdomsorganisasjon med over 20 000 medlemmer. Actas visjon er «Grensesprengende fellesskap der barn og unge møter, følger og ærer Jesus Kristus». Les her mer om Acta her.

X- medlemskap
De som blir X- medlemmer på Jesha, også blir medlem i Acta for gjeldende kalenderår. Ingen blir medlem i Acta før vi har fått godkjenning hjemmefra. Tidligere x-medlemmer trenger ikke ny godkjenning. Utført medlemsbetaling på VIPPS, regnes som godkjenning. Foresatte til dem som godkjenner X-medlemskap vil etter hvert få en sms fra Acta for å få bekreftelse på at medlemskapet er godkjent. Medlemskapet har ingen praktisk betydning for medlemmene annet enn at de står som medlemmer i Actas registre så lenge de er X-medlem på Jesha. Medlemskapet i Acta blir avsluttet når de ikke lenger er medlemmer på Jesha. Hvis du ikke vil utføre x-medlemsregistrering på VIPPS, kan du skrive ut bekreftelse på X-medlemsskap her.
jesha web2sikte400x300jesha web1airhockey_400x300formidling400x300jesha logo 300

På Jesha kan du bruke Vipps til å betale inngangspenger, medlemsskap og varer i kiosken.
Vippsnummeret til Jesha er 117801.

Kontaktperson: Olav Mo (469 66 587)

Forhåndsvisning av aktiviteter