Jesha starter opp igjen 24. september 2021

Klubben for deg som går i 5.-7. klasse.

Tid: Fredag kl.18:00 – ca 20:00jesha logo 300

Selv om det er nå grønt lys i skolene, velger vi å veksle mellom Haga og Storevarden skole i høst.  Forhåpentligvis kan vi starte opp som «normalt» igjen etter nyttår.

Høstens fordeling blir:

Haga Storevarden
24. september 8. oktober
22. oktober 5. november
19. november 3. desember
17. desember

Jesha er annen hver fredag i partallsuker. Se Jeshakalenderen lenger nede på siden.
Mange aktiviteter: fotballspill, luftgevær, airhockey, innebandy, teppecurling, dart, biljard, bordtennis, kiosk m.m. Det er mat på hver samling og samlingsstund m/andakt. (Det blir ikke hobbyaktiviteter og innebandy i koronatiden av smittevernhensyn)

Inngang: kr. 20,-.
For å begrense bruk av kontanter, er det flott om inngangspenger og medlemspenger blir betalt på VIPPS 117801.

På inngangsbilletten blir det hver gang trukket en vinner som kan velge mellom et lysarmbånd og en drikkeflaske!

På Jesha har vi to typer medlemsskap: X- og Y-medlem. Jesha får betydelige frifondsmidler etter hvor mange som er medlemmer i Acta. For Jesha er det derfor en stor fordel om flest mulig er X-medlemmer. Frifondsmidlene hjelper oss med å skape det gode tilbudet som Jesha er.

X-medlemsskap Y-medlemsskap
* kr. 100,- for semesteret * kr. 120,- for  semesteret
* inkl. Acta-medlemsskap
__(Se mer lengre nede på siden)
* ikke Acta-medlemsskap
* 1 gratis brus hver Jesha  * 1 gratis brus første Jesha
* 1. prioritet i inngangen kl. 18.00  * 2. prioritet i inngangen kl. 18.00
* Ekstra medlemstrekning på
__flaske/lysarmbånd

Medlemspåmelding:
For å forkorte køen i inngangen på Jesha, er det flott om medlemmer registreres gjennom denne lenken. Medlemskap bekreftes ved betaling, helst på VIPPS nr. 117801, eventuelt ved inngang.
X-medlemskap betinger godkjenning hjemmefra. Betales medlemskapet med VIPPS, anses det som godkjenning. Her kan du laste ned bekreftelse på X-medlemsskap . (Mer om x-medlemsskap lenger nede på siden)

Radiostyrte biler (mini z)
rcbilerVi har stor bane og radiostyrte biler. Det er knallkjekt!

Ledere:
For å kunne drive Jesha, er vi avhengig av gode ledere som kan styre ulike aktiviteter. Dess flere ledere, dess flere aktiviteter. Det er stadig behov for ledere, så hvis du kunne tenkt deg å være med f.eks en gang i måneden for at ungene skal kunne ha et godt aktivitetstilbud, blir jeg svært glad for en henvendelse på tlf: 469 66 587. Alle voksenledere må ha politiattest.

Jesha støtter menighetens misjonsprosjekt i Archita i Romania.10% av omsetningen i kiosken går til skolesekker m/utstyr til barn der. I tillegg kan barna gi vekslepenger i bøssen vi har. Vår samarbeidspartner, Misjon uten grenser, skrev om dette i august 2017 på sin facebookside. I april 2019 rundet kr. 20 000,- i gaver til Romania – altså nok til 100 skolesekker!!

Jesha er er et lokallag for Acta. Acta – barn og unge i Normisjon er Norges største kristne barne- og ungdomsorganisasjon med over 20 000 medlemmer. Actas visjon er «Grensesprengende fellesskap der barn og unge møter, følger og ærer Jesus Kristus». Les her mer om Acta her.

X- medlemskap
De som blir X- medlemmer på Jesha, også blir medlem i Acta for gjeldende kalenderår. Ingen blir medlem i Acta før vi har fått godkjenning hjemmefra. Utført medlemsbetaling på VIPPS, regnes som godkjenning. Foresatte til dem som godkjenner X-medlemskap vil etter hvert få en sms fra Acta for å få bekreftelse på at medlemskapet er godkjent. Medlemskapet har ingen praktisk betydning for medlemmene annet enn at de står som medlemmer i Actas registre så lenge de er X-medlem på Jesha. Medlemskapet i Acta blir avsluttet når de ikke lenger er medlemmer på Jesha.
Hvis du ikke vil utføre x-medlemsregistrering på VIPPS, kan du skrive ut bekreftelse på X-medlemsskap her.
jesha web2sikte400x300jesha web1airhockey_400x300formidling400x300

På Jesha kan du bruke Vipps til å betale inngangspenger, medlemsskap og varer i kiosken.
Vippsnummeret til Jesha er 117801.

Kontaktperson: Olav Mo (469 66 587)

Forhåndsvisning av aktiviteter

• d
    t
    m

Familie-gudstjeneste med dåp

I dag er det høsttakkefest i kirka.

Prest er Tracy Rishton.

Bondekvinnelaget pynter med høstens grøde.

Etter gudstjenesten går turen fra Solastranden til Ølberg.

Påmelding her

Tid: 03.10 kl. 11:00
    Sted: Tananger kirke
    Dag i kirkeåret: 17. søndag i treenighetstiden
    Prest:  Tracy Rishton
    Organist: Ø. B. Franzen
    Takkeoffer: Sambolabo – VIPPS nr. 652331. Les gjerne mer om Sambolabo her
    Bibeltekster etter den norske kirkes tekstrekker:
    Første lesetekst:
    1 Kong 17,17-24
    Andre lesetekst: 1 Kor 15,35-45
    Prekentekst: Luk 7,11-17

Litt praktisk informasjon:
    200 personer er nå tillatt. Registrering er påkrevd, og vi ønsker at alle melder seg på via hjemmesiden.
    Dersom du ikke rakk å melde deg på, blir du registrert ved ankomst.
    Når du kommer til kirken blir du registrert.
    Vi ber om at du holder god avstand i registreringskøen.

Generelt:
    Hold minst 1 meter avstand.
    Ha god håndhygiene.
    Ingen med forkjølelsessymptomer kan delta.
    Tananger menighet tar smittevern på alvor. Takk for at dere følger retningslinjene!