Klubben for deg som går i 5.-7. klasse.jesha logo 300

Vi samles annen hver fredag i partallsuker. Se Jeshakalenderen lenger nede på siden.
Mange aktiviteter: fotballspill, hobbyaktiviteter, luftgevær, airhockey, innebandy, teppecurling, dart, biljard, bordtennis, kiosk m.m. Det er mat på hver samling og samlingsstund m/andakt.

Inngang: kr. 20,-
Medlemspris: X-medlem: kr 100,- og Y-medlem: 120,- for halvåret.

X-medlemskap inkluderer medlemskap i Acta og krever godkjenning hjemmefra. Som X-medlem får man være med på medlemstrekning. Les mer om Acta og X-medlemskap lengre nede på siden.

På inngangsbilletten blir det hver gang trukket en vinner som kan velge mellom et lysarmbånd og en drikkeflaske! (ekstra trekning for X-medlemmene)
Tid: Fredag kl.18:00 – ca 20:00
Kontaktperson: Olav Mo (469 66 587)

Program:
Våren 2020: 10. jan, 24. jan, 7. febr, 21. febr, 6. mars. På grunn av korona-pandemien er resten av våren avlyst.

Radiostyrte biler (mini z)
rcbilerVi har stor bane og radiostyrte biler. Det er knallkjekt!  7. klassingene blir prioritert, men det er vanligvis god tid også til 5. og 6. klassingene.

Ledere:
For å kunne drive Jesha, er vi avhengig av gode ledere som kan styre ulike aktiviteter. Dess flere ledere, dess flere aktiviteter. Det er stadig behov for ledere, så hvis du kunne tenkt deg å være med f.eks en gang i måneden for at ungene skal kunne ha et godt aktivitetstilbud, blir jeg svært glad for en henvendelse på tlf: 469 66 587. Alle voksenledere må ha politiattest.

Jesha støtter menighetens misjonsprosjekt i Archita i Romania.10% av omsetningen i kiosken går til skolesekker m/utstyr til barn der. I tillegg kan barna gi vekslepenger i bøssen vi har. Vår samarbeidspartner, Misjon uten grenser, skrev om dette i august 2017 på sin facebookside. I april 2019 rundet kr. 20 000,- i gaver til Romania – altså nok til 100 skolesekker!!

Jesha er er et lokallag for Acta. Acta – barn og unge i Normisjon er Norges største kristne barne- og ungdomsorganisasjon med over 20 000 medlemmer. Actas visjon er «Grensesprengende fellesskap der barn og unge møter, følger og ærer Jesus Kristus». Les her mer om Acta her.

X- medlemskap
De som blir X- medlemmer på Jesha, også blir medlem i Acta for gjeldende kalenderår. Ingen blir medlem i Acta før vi har fått godkjenning hjemmefra. Foresatte til dem som godkjenner X-medlemskap vil etter hvert få en sms fra Acta for å få bekreftelse på at medlemskapet er godkjent. Medlemskapet har ingen praktisk betydning for medlemmene annet enn at de står som medlemmer i Actas registre så lenge de er X-medlem på Jesha. Medlemskapet i Acta blir avsluttet når de ikke lenger er medlemmer på Jesha.
Her kan du laste ned en bekreftelse for X-medlemskap.
Jesha får betydelige frifondsmidler etter hvor mange som er medlemmer i Acta. For Jesha er det derfor en stor fordel om flest mulig er X-medlemmer. Frifondsmidlene hjelper oss med å skape det gode tilbudet som Jesha er.

jesha web2sikte400x300jesha web1airhockey_400x300formidling400x300

På Jesha kan du bruke Vipps til å betale inngangspenger, medlemsskap og varer i kiosken.
Vippsnummeret til Jesha er 117801.

Forhåndsvisning av aktiviteter