Det er dessverre ufrivillig pause for Jesha – våren 2021

Klubben for deg som går i 5.-7. klasse.

Tid: Fredag kl.18:00 – ca 20:00jesha logo 300

Vi håper på at vi kan komme i gang igjen når forholdene tillater det.

I høst hadde vi Jesha for Storevarden og Haga annenhver gang. Når vi kommer i gang igjen, blir det sannsynligvis på samme måte.

Vårens foreløpige fordeling er:

 

Haga Storevarden
29. januar 12. februar
26. februar 12. mars
26. mars 9. april
23. april 7. mai
21. mai 4. juni

 

Jesha er annen hver fredag i partallsuker. Se Jeshakalenderen lenger nede på siden.
Mange aktiviteter: fotballspill, luftgevær, airhockey, innebandy, teppecurling, dart, biljard, bordtennis, kiosk m.m. Det er mat på hver samling og samlingsstund m/andakt. (Det blir ikke hobbyaktiviteter og innebandy i koronatiden av smittevernhensyn)

Inngang: kr. 20,-.
For å begrense bruk av kontanter, er det flott om inngangspenger og medlemspenger blir betalt på VIPPS 117801.

På inngangsbilletten blir det hver gang trukket en vinner som kan velge mellom et lysarmbånd og en drikkeflaske!

På Jesha har vi to typer medlemsskap: X- og Y-medlem. Jesha får betydelige frifondsmidler etter hvor mange som er medlemmer i Acta. For Jesha er det derfor en stor fordel om flest mulig er X-medlemmer. Frifondsmidlene hjelper oss med å skape det gode tilbudet som Jesha er.

X-medlemsskap Y-medlemsskap
* kr. 100,- for semesteret * kr. 120,- for  semesteret
* inkl. Acta-medlemsskap
__(Se mer lengre nede på siden)
* ikke Acta-medlemsskap
* 1 gratis brus hver Jesha  * 1 gratis brus første Jesha
* 1. prioritet i inngangen kl. 18.00  * 2. prioritet i inngangen kl. 18.00
* Ekstra medlemstrekning på
__flaske/lysarmbånd

Medlemspåmelding:
Helst på VIPPS nr. 117801. Eventuelt ved inngang. Xmedlemskap kan kun skje med godkjenning hjemmefra. Her er bekreftelse på Xmedlemsskap .

Radiostyrte biler (mini z)
rcbilerVi har stor bane og radiostyrte biler. Det er knallkjekt!  

Ledere:
For å kunne drive Jesha, er vi avhengig av gode ledere som kan styre ulike aktiviteter. Dess flere ledere, dess flere aktiviteter. Det er stadig behov for ledere, så hvis du kunne tenkt deg å være med f.eks en gang i måneden for at ungene skal kunne ha et godt aktivitetstilbud, blir jeg svært glad for en henvendelse på tlf: 469 66 587. Alle voksenledere må ha politiattest.

Jesha støtter menighetens misjonsprosjekt i Archita i Romania.10% av omsetningen i kiosken går til skolesekker m/utstyr til barn der. I tillegg kan barna gi vekslepenger i bøssen vi har. Vår samarbeidspartner, Misjon uten grenser, skrev om dette i august 2017 på sin facebookside. I april 2019 rundet kr. 20 000,- i gaver til Romania – altså nok til 100 skolesekker!!

Jesha er er et lokallag for Acta. Acta – barn og unge i Normisjon er Norges største kristne barne- og ungdomsorganisasjon med over 20 000 medlemmer. Actas visjon er «Grensesprengende fellesskap der barn og unge møter, følger og ærer Jesus Kristus». Les her mer om Acta her.

X- medlemskap
De som blir X- medlemmer på Jesha, også blir medlem i Acta for gjeldende kalenderår. Ingen blir medlem i Acta før vi har fått godkjenning hjemmefra. Utført medlemsbetaling på VIPPS, regnes som godkjenning. Foresatte til dem som godkjenner X-medlemskap vil etter hvert få en sms fra Acta for å få bekreftelse på at medlemskapet er godkjent. Medlemskapet har ingen praktisk betydning for medlemmene annet enn at de står som medlemmer i Actas registre så lenge de er X-medlem på Jesha. Medlemskapet i Acta blir avsluttet når de ikke lenger er medlemmer på Jesha.
Hvis du ikke vil utføre x-medlemsregistrering på VIPPS, kan du skrive ut bekreftelse på X-medlemsskap her.
jesha web2sikte400x300jesha web1airhockey_400x300formidling400x300

På Jesha kan du bruke Vipps til å betale inngangspenger, medlemsskap og varer i kiosken.
Vippsnummeret til Jesha er 117801.

Kontaktperson: Olav Mo (469 66 587)

Forhåndsvisning av aktiviteter