«Hei, skal vi møtes på nett?«

Tananger menighet bruker Jitsi Meet. 

Jitsi er en enkel måte å møtes på nett. På datamaskin og Mac, kan du bare klikke på en lenke for å bli med, eller på inn på https://meet.jit.si/ og lag ditt eget møtested. Vi anbefaler hodesett for at andre møtedeltakere skal oppfatte deg bedre og det blir også ofte mindre forstyrrende lyder fra omgivelsene. Avtal gjerne med andre og klikk på Jitsi-test bildet til venstre, så håper vi dere møtes. (evnt kopier nettadressen https://meet.jit.si/tanangertest inn i nettleseren)
Husk å tillate bilde og videotilgang.

På mobiltelefon og på iPad, må du installere appen: Jitsi Meet for å komme i gang.
For iPhone og iPad: klikk på
For Android: klikk på
Klikk på logoen over for å komme til din nedlastningsside.
Eldre iPad’er kan dessverre ikke installere appen.

Ingen enheter ønsker å dele kamera og mikrofon. Du kan derfor ikke ha i gang både Jitsi og f.eks. Skype, Teams eller  et annen videochatteprogram.

Når du har lastet inn appen, kan du selv invitere til et møte selv og dele lenken du får opp, eller du kan gå inn på Tananger menighets lenker og delta på et av møtene vi arrangerer etterhvert. Får du ikke lyd og bilde med en gang, kan det hjelpe å gå ut av appen og prøve en gang til. For PC anbefales hodesett.

I Jitsi kan du skape egne møtesteder og invitere med deg smalt eller bredt. Du kan også velge om du vil ha passord eller ikke.