Kirkens Ungdomskontakt er her for å støtte, oppmuntre og være tilgjengelig for deg mellom 13-18 år i Sola Kommune.

  • Du har kanskje noen spørsmål, erfaringer eller fremtidsdrømmer det hadde vært fint å dele med noen? Eller kanskje noen bekymringer rundt fremtidige valg og muligheter?
  • Trenger du en oppmuntring og at noen minner deg om din verdi, ressurser og muligheter?
  • Du opplever kanskje livet som vanskelig, eller går gjennom noe kjipt som det kunne vært godt å snakke om, eller å ta et avbrekk fra?

Kirkens Ungdomskontakt er en lyttende og tilgjengelig voksen med tid til ungdom, så det er bare å ta kontakt.
Kirkens ungdomskontakt har taushetsplikt og du trenger ingen henvisning for å ta kontakt. Vi kan ha samtaler mens vi går på tur, sitter på kafe eller i et samtalerom. Du bestemmer hva som kjennes best for deg.
Det er bare å ringe, sende SMS, mail, eller ta kontakt på Instagram eller Snapchat, så avtaler vi et tidspunkt og sted for en prat. Hvis det oppleves lettere at noen andre i første omgang tar kontakt på dine vegne, så gjør du det. Det kan være en forelder, lærer eller helsesykepleier. I ferier og fridager vil disse kontaktpunktene være «ubemannet».
Jeg kommer også til å være litt rundt på forskjellige skoler og andre arenaer i Sola kommune, så om du ser meg der er det bare å ta kontakt.

Jeg ser frem til å høre fra deg

Les mer om Kirkens Ungdomskontakt her.