Åpen barnehage er en alternativ barnehagedriftsform som ønsker å gi småbarnsfamilier et barnehagetilbud uten at de er tildelt ordinær barnehageplass.

Om barnehagen

Knøttetreffen åpen barnehage er et tilbud til både barn og voksne. Her kan både du og barnet få nye venner. Både foreldre, besteforeldre, dagmammaer, praktikanter eller andre som har omsorg for barn i alderen 0–6 år kan være brukere i barnehagen.

Barnehagen holder til på Tananger menighetssenter. Åpningstidene er:

• Mandag: kl. 09.30-13.00
  • Torsdag: kl. 09.30-12.30

Barnehagen følger stort sett skolens ferie og fridager. At virksomheten er åpen betyr at brukerne kan komme og gå etter lyst og behov, innenfor fastsatt åpningstid. På Knøttetreffen trenger man ikke melde seg på, men vi må fortsatt registrere de som kommer pga. koronasituasjonen. Men man melder seg på babysang. Påmelding skjer ved å trykke «tommel opp» på arrangementet som blir postet på facebookgruppen Knøttetreffen – åpen barnehage i Tananger kirke her:

Første samling etter sommeren er torsdag 26. august.

Dagens innhold.

Dagen starter med frilek. Noen torsdager har vi en aktivitet, vi leker i gymsalen eller maler. Kl 10.30 har vi sangsamling. Kl. 11.00 har vi lunsj og etterpå er det frilek. Alle tar med egen niste.

Betaling.

Det koster kr. 20,- pr. gang pr. familie.

Ønsker du mer informasjon bli med i facebookgruppen vår eller ta kontakt med Knøttetreffen på mail sfo@tmb-sfo.no

Her kan du lese mer om babysang.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER:

Mandag Torsdag
09:30 – Knøttetreffen åpner – Frilek 09:30 – Knøttetreffen åpner – Frilek
10:30 – Småbarnssang (1-3år)
Frilek for de minste
10:30 – Sangssamling
11:00 – Lunsj – ta med niste 11:00 – Lunsj – ta med niste
11:30 – Babysang i kirka (0-12mnd)
Frilek/Soving for de største
11:30 – Frilek/Aktivitet