Konfirmant i Tananger menighet 2019-2020!

I konfirmasjonstiden får du lære mer om Gud og deg selv. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelser. Bli med på en spennende reise frem til den høytidelige konfirmasjonsdagen!

Velkommen som konfirmant i Tananger kirke.
Velkommen til et år hvor du gjennom ulike aktiviteter skal få oppleve mye, og vi ønsker at du skal lære mer om deg selv og om Gud.
Konfirmasjonsgudstjenestene i 2020 blir lørdag 25. april kl. 12.00, lørdag 2. mai kl. 12.00 og søndag 3. mai kl. 11.00.
I påmeldingen velger man hvilken gudstjeneste man ønsker.  Kommer ikke alle gudstjenestene opp, er det fordi noen er fylt opp. Velg en tilgjengelig gudstjeneste og ta evnt kontakt på epost til olav.mo@tanangermenighet.no hvis du MÅ ha en gudstjeneste som ikke vises.

Gå til påmeldingskjema ved å klikke her.

Nå er vår lokale konfirmasjonsbrosjyre ferdig og blir sendt ut til  medlemmer og tilhørende i Tananger som er født i 2005. Klikk på brosjyren (bildet til venstre) eller her for å lese/laste ned brosjyren. Programmet vårt for 2019-2020 kan leses ved å klikke på bildet til høyre.

Konfirmantappen vår «Konfirmant i Tananger» er tilgjengelig på App Store og Apple Store. Via denne lenken kan du lese appsidene på nettet.

Her er 10 utsagn om konfirmanttiden fra våre konfirmanter som blir konfirmert nå i vår.

«Før dette året lurte jeg på masse rundt kristendommen som jeg har fått svar på.»
«Jeg har fått en dypere tro på Gud»
«På hjemmegruppene følte jeg meg trygg og alle sammen var fantastiske, snille og gode å snakke med»
«Jeg vil anbefale andre å være konfirmant i Tananger fordi det er et veldig kjekt opplegg og mange kjekke ledere.»
«Det viktigste jeg har lært dette året er hvor mye Jesus gjorde for oss»
«Det beste har vært leirene»
«Det viktigste jeg har lært er at du ikke trenger å være prefekt kristen for å være kristen»
«Det har vært veldig kjekt å være konfirmant i Tananger. Jeg har blitt kjent med mange nye folk»
«Det viktigste jeg har lært dette året er at det ikke skal være stress å være kristen»
«Jeg vil anbefale å være konfirmant i Tananger fordi  lederne er sykt flinke, du blir godt tatt imot uansett, og vi gjør kjekke ting.»

Lurer du på noe angående konfirmasjon i Tananger kirke?

Her har vi samlet noen vanlige spørsmål fra foreldre og konfirmanter.

Se tre nye videosnutter om konfirmasjon
Klikk på bildet for å se videoen.

Du kan lese mer generelt om det å være konfirmant i DnK (Den Norske Kirke) i denne lenken – www.konfirmant.no.

Konfirmasjonsgudstjenester 2020 og 2021

Konfirmasjonsgudstjenester 2020: lørdag 25. april kl. 12.00, lørdag 2. mai kl. 12.00, søndag 3. mai kl. 11.00.
Konfirmasjonsgudstjenester 2021: lørdag 24. april kl. 12.00, lørdag 1. mai kl. 12.00, søndag 2. mai kl. 11.00.
Konfirmasjonsgudstjenester 2022: lørdag 30. april kl. 12.00, lørdag 7. mai kl. 12.00, søndag 8. mai kl. 11.00.

Vi strekker oss langt for å gi deg og familien deres førstevalg på konfirmasjonsdag. Påmeldingen for høstens konfirmanter åpner normalt i begynnelsen mai. I påmeldingen velger man hvilken gudstjeneste man ønsker. Bestiller du lokale før påmeldingen, kan du regne med at du får ønsket konfirmasjonsdag, hvis du melder på konfirmanten i løpet av mai.

Har du spørsmål angående konfirmasjon i Tananger, kan du skrive en e-post til olav.mo@tanangermenighet.no

Forhåndsvisning av aktiviteter

• d
    t
    m

FMT – Oppstart i kafeen

Vi møtes i kafeen for oppstart av høsten.
    Olav og Just blir sammen med oss.
    Tema: Snakke om vanskelige tema