Konfirmant i Tananger menighet!

I konfirmasjonstiden får du lære mer om Gud og deg selv. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelser. Bli med på en spennende reise frem til den høytidelige konfirmasjonsdagen!

Da er konfirmantåret i gang! 55 konfirmanter skal være med på både alvor og gøy frem til den store konfirmasjonsdagen.

Årets program får du større om du klikker på bildet til høyre.

Vår konfirmantbrosjyre kan lastes ned her.

Konfirmantavtalen kan du laste ned her.

Konfirmasjonsgudstjenestene 2019 er lørdag 4. mai kl. 12.00, søndag 5. mai kl. 11.00 og lørdag 11. mai kl. 12.00.

Her er 10 utsagn om konfirmanttiden fra fjorårets konfirmanter.

«Å være konfirmant i Tananger er inspirerende og skaper gode minner»
«Konfirmantleirene var det beste med året»
«Det viktigste jeg har lært er at du bare må takke ja til Gud for å være en kristen»

«I hjemmegruppene fikk vi snakke om hva vi tenkte om ulike tema og diskutere de»
«Jeg vil anbefale konfirmasjon i Tananger fordi det er ekstremt koselige ledere der»
«Det var kjekt i hjemmegrupper. Ble alltid ønsket velkommen. Vi koste oss og lo mye»
«Det har vært veldig bra, gøy og lærerikt å være konfirmant i Tananger»
«Det har vært et veldig kjekt og lærerikt år med mye variert innhold»
«Det viktigste jeg har lært er at Jesus fins»
«Det har vært et utrolig kjekt og lærerikt opplegg. Det har også vært veldig sosialt.

Se fire videosnutter om konfirmasjon
Klikk på bildet for å se videoen.

Du kan lese mer generelt om det å være konfirmant i DnK (Den Norske Kirke) i denne lenken – www.konfirmant.no.

Lurer du på noe angående konfirmasjon i Tananger kirke?

Her har vi samlet noen vanlige spørsmål fra foreldre og konfirmanter.

Konfirmasjonsgudstjenester 2019: lørdag 4. mai kl. 12.00, søndag 5. mai kl. 11.00, lørdag 11. mai kl. 12.00
Konfirmasjonsgudstjenester 2020: lørdag 25. april, lørdag 2. mai, søndag 3. mai.
Konfirmasjonsgudstjenester 2021: lørdag 24. april, lørdag 1. mai, søndag 2. mai.

Vi strekker oss langt for å gi deg og familien deres førstevalg på konfirmasjonsdag. Påmeldingen for høstens konfirmanter åpner i slutten av mai. I påmeldingen velger man hvilken gudstjeneste man ønsker. Bestiller du lokale før påmeldingen, kan du regne med at du får ønsket konfirmasjonsdag, hvis du melder på konfirmanten i månedskiftet mai/juni.

Har du spørsmål angående konfirmasjon i Tananger, kan du skrive en e-post til olav.mo@tananger.menighet.no

Forhåndsvisning av aktiviteter

• d
    t
    m

Torsdagslunsj

Du som er pensjonist – eller er hjemme på dagtid er hjertelig velkommen til Torsdaglunsj m/någe attåt.

15. november blir temaet: «Det gode liv i NRK» ved John Skien, en kjent og kjær NRK-veteran som vil gi oss glimt fra et spennende yrkesliv.

Vi starter med lunsjbufè med god tid til drøs. så kan kaffien nytes med
    «någe attåt» – som kan være et fordrag, kåseri eller et kulturelt innslag.

Lunsjen koster kr.50,00