Velkommen som konfirmant i Tananger kirke!

Velkommen til et år hvor du gjennom ulike aktiviteter skal få oppleve mye, og vi ønsker at du skal lære mer om deg selv og om Gud.
Konfirmasjonsgudstjenestene i 2020 blir lørdag 25. april kl. 12.00, lørdag 2. mai kl. 12.00 og søndag 3. mai kl. 11.00.
I påmeldingen velger man hvilken gudstjeneste man ønsker.  Nå er i utgangspunktet begge lørdagene fylt opp, men ta kontakt på epost til olav.mo@tanangermenighet.no hvis søndag 3. mai ikke er mulig for dere. Så ordner vi det!

10 utsagn om konfirmant-tiden våren 2019.

• «Før dette året lurte jeg på masse rundt kristendommen som jeg har fått svar på.»
  • «Jeg har fått en dypere tro på Gud»
  • «På hjemmegruppene følte jeg meg trygg og alle sammen var fantastiske, snille og gode å snakke med»
  • «Jeg vil anbefale andre å være konfirmant i Tananger fordi det er et veldig kjekt opplegg og mange kjekke ledere.»
  • «Det viktigste jeg har lært dette året er hvor mye Jesus gjorde for oss»
  • «Det beste har vært leirene»
  • «Det viktigste jeg har lært er at du ikke trenger å være prefekt kristen for å være kristen»
  • «Det har vært veldig kjekt å være konfirmant i Tananger. Jeg har blitt kjent med mange nye folk»
  • «Det viktigste jeg har lært dette året er at det ikke skal være stress å være kristen»
  • «Jeg vil anbefale å være konfirmant i Tananger fordi  lederne er sykt flinke, du blir godt tatt imot uansett, og vi gjør kjekke ting.»

Her er tre videosnutter om konfirmasjon
Klikk på bildet for å se videoen.

Du kan lese mer generelt om det å være konfirmant i DnK (Den Norske Kirke) i denne lenken – www.konfirmant.no.

Konfirmasjonsgudstjenester våren 2020, 2021 og 2022

Konfirmasjonsgudstjenester 2020: lørdag 25. april kl. 12.00, lørdag 2. mai kl. 12.00, søndag 3. mai kl. 11.00.
Konfirmasjonsgudstjenester 2021: lørdag 24. april kl. 12.00, lørdag 1. mai kl. 12.00, søndag 2. mai kl. 11.00.
Konfirmasjonsgudstjenester 2022: lørdag 30. april kl. 12.00, lørdag 7. mai kl. 12.00, søndag 8. mai kl. 11.00.

Vi strekker oss langt for å gi deg og familien deres førstevalg på konfirmasjonsdag. Påmeldingen for høstens konfirmanter åpner normalt i begynnelsen mai. I påmeldingen velger man hvilken gudstjeneste man ønsker. Bestiller du lokale før påmeldingen, kan du regne med at du får ønsket konfirmasjonsdag, hvis du melder på konfirmanten i løpet av mai.

Har du spørsmål angående konfirmasjon i Tananger, kan du skrive en e-post til olav.mo@tanangermenighet.no

Forhåndsvisning av aktiviteter

• d
    t
    m

Øvelse – barnekoret

Barnekoret er for barn fra 4 år og opp til og med 2. klasse. Vi liker å synge sammen. Noen ganger har vi fest. Av og til opptrer vi. På hver samling får vi høre fra Bibelen.

Forhåndsvisning av aktiviteter

• d