Smittevern

Nå kan vi endelig invitere til gudstjeneste igjen! Det strenge påbudet om fastmonterte seter er erstattet av fast, tilvist plass. Nå kan 100 personer feire gudstjeneste sammen i Tananger kirke. Kirkerommet er rigget etter den nye forskriften, og det blir påmelding til hver gudstjeneste. Vi ber alle om å melde seg på via hjemmesiden vår. Det er åpent for påmelding frem til kl.09:00 på søndagen. De som ikke har anledning til å melde seg på digitalt, blir registrert ved ankomst. Påmelding er begrunnet i mulig smittesporing, og lister blir slettet etter 14 dager.

Når du kommer til gudstjeneste, blir du møtt av en kirkevert som registrer fremmøtet. Deretter vil du og ditt følge bli vist plass i kirkerommet. Man blir sittende på denne plassen under hele gudstjenesten. Vi takker for at alle viser litt tålmodighet og holder avstand mens man venter på å bli tilvist plass.

Vi er svært glade for denne muligheten til å samles til fellesskap igjen. Samtidig er det svært viktig at alle fremmøtte følger de retningslinjer og beskjeder som blir gitt.

Dette er reglene for kirken nå:

• Det er mulig å samle 100 personer til gudstjeneste, arrangementer, dåp, vigsel eller andre seremonier.
  • Ved gudstjeneste/arrangement med fellessang holdes 2 meter avstand
  • Ved gudstjeneste/arrangement uten fellessang holdes 1 meter avstand
  • Det er mulig å samle 200 personer til utendørs arrangement
  • Det er mulig å samle barn og unge til fritidsaktiviteter

Generelt:

• Bli hjemme dersom du er syk
  • Ha god håndhygiene
  • Host og nys i albuekroken
  • Hold 1m avstand til de du ikke bor i hus med

Staben har i størst mulig grad hjemmekontor. Vi er likevel å treffe på våre vanlige telefonnumre. Besøk på kontoret skal avtales på forhånd.

Viktige sosiale møteplasser er fremdeles redusert. Det er trist, men vi får minne hverandre om å ta telefonen, ringe en venn eller nabo for å slå av en prat. Det kan bety mye!

Den norske kirke legger til rette for ulike «digitale fellesskap». Her er en oversikt.