mestrenesMester 300«Mesternes Mester» er et kjempekjekk kveld i kirka for dem som nettopp har begynt i 8. klasse!

Fredag 4. sepember 2020 i Tananger kirke  Kl. 20:00 til ca. 24:00. Vi skal ha mange forskjellige kjekke øvelser. Dette opplegget passer for alle, ikke bare de spreke!

innen 2. september. (klikk på knappen)

Dere blir inndelt i lag som må løse forskjellige utfordringer underveis. Vi skal også høre og lære om den virkelige Mesternes Mester: Jesus. Han som var en mester i å se folk og vise mennesker nestekjærlighet da han levde på jorda. Men han han levde ikke bare for 2000 år siden. Han lever også i dag og vil hjelpe oss i å ta gode valg.

Husk å ha på deg gymtøy!
Vi koser oss med nattmat
Du er hjertelig velkommen!

Koronatiltak:
– Personer som er syke kan ikke delta, selv med milde symptomer på luftveisplager
– Det legges til rette for gode smitteverntiltak under arrangementet, retningslinjer for smittevern skal følges.

Påmelding: Her INNEN ONSDAG  2. september 2020

Kontaktperson: Anne Marit Tjora Vigdel, ungdomsarbeider

Våre faste tilbud for 7. klassingene er Jesha.

mm5mm2mm6mm4