MiniAlpha-kurset vårt utsettes.

Vi har et sterkt ønske om å tilby et nytt MiniAlpha-kurs, men i den situasjonen samfunnet er i nå, velger vi å utsette kurset.

Hvorfor Alpha?

Alpha er en innføring i den kristne tro.
Alpha er kurset for deg som lurer på hva den kristne tro egentlig handler om, enten du er en del av en menighet eller ikke.

Spørsmålstegnet

Alpha-symbolet er et spørsmålstegn. Målet er å få svar på helt vanlige spørsmål om den kristne tro. “Kristen”, “religiøs”, “personlig kristen” og “frelst” er bare noen av  de navn som brukes. Men hva innebærer det å tro på Jesus? Stemmer forestillingene våre? Hvorfor velger noen å tro? Er det fornuftig? Stemmer Bibelen overens med historien?
Hvis du er interessert I noe av dette, er Alpha-kurs noe for deg!

Over 24 millioner mennesker har i 169 land gått på Alphakurs. Vårt Mini-Alpha er en kortvariant med ca halvparten så mange samlinger som originalen.

Respons fra tidligere deltagere:
«Veldig relevant. Flinke formidlere og gode gruppediskusjoner»
«Eg kunne tenkt meg flere kvelder»
«Kjekt å bli kjent med nye mennesker!»
«Interessant å høre hva andre mener om ulike spørsmål»

Mini-Alpha går denne gang over 5 kvelder  i Tananger kirke fra 19.00-20.45, pluss lørdag. Lørdagen samles vi i kirka og er sammen fra kl 10.00-14.00. Det blir 2 tema, og en god lunch med tid til drøs på midten. Det er også mulighet for personlig samtale med gruppeleder eller underviser, om du har spørsmål eller tanker om veien videre.

Alpha-kveldene:
– Hvem er Jesus?
– Hvorfor måtte Jesus dø?
– Hva vil det si å tro?
– Hvorfor og hvordan be og lese i Bibelen?
– Hva skal vi med menigheten?
Avslutningslørdag: kl.10:00-14:00
– Hva vil jeg med resten av mitt liv?
– – Tema 1: Hva med Den Hellige Ånd?
– – Tema 2: Hvordan leder Gud oss?

Praktisk ansvarlig: Ole Johan Mæland
Undervisere: Tracy Rishton, Olav Mo m.fl.

Kveldene vil ha dette tidsskjemaet:
19.00-19.15: Kaffe med noko attåt
19.15-20.00: Undervisning i plenum