Nytt MiniAlpha-kurs begynner januar 2019

Hvorfor Alpha?

Alpha er en innføring i den kristne tro.

Her er lenke til påmelding kurset våren 2019. Du kan melde deg på allerede nå!

Alpha er kurset for deg som lurer på hva den kristne tro egentlig handler om, enten du er en del av en menighet eller ikke.

Spørsmålstegnet

Alpha-symbolet er et spørsmålstegn. Målet er å få svar på helt vanlige spørsmål om den kristne tro. “Kristen”, “religiøs”, “personlig kristen” og “frelst” er bare noen av  de navn som brukes. Men hva innebærer det å tro på Jesus? Stemmer forestillingene våre? Hvorfor velger noen å tro? Er det fornuftig, stemmer Bibelen overens med historien?
Hvis du er interessert I noe av dette, er Alpha-kurs noe for deg!

Over 24 millioner mennesker har i 169 lang gått på Alphakurs. Vårt Mini-Alpha er en kortvariant med ca halvparten så mange samlinger som originalen.

Mini-Alpha går denne gang over 5 onsdagskvelder i Tananger kirke fra 19.30-21.30, pluss en lørdag. Lørdagen samles vi i kirka og er sammen fra kl 10.00-14.00. Det blir 2 tema, og en god lunch med tid til drøs på midten. Det er også mulighet for personlig samtale med gruppeleder eller underviser, om du har spørsmål eller tanker om veien videre.

Alpha-kveldene:
16.januar       – Hvem er Jesus?
23.januar       – Hvorfor måtte Jesus dø?
30.januar       – Hva vil det si å tro?
6.februar       – Hva skal vi med menigheten?
13.februar     – Hvordan gjøre det beste ut av resten av mitt liv?

Avslutningslørdag:
16.februar        – Tema 1:     Hva med Den Hellige Ånd?
– Tema 2:     Hvordan leder Gud oss?

Praktisk ansvarlig: Ole Johan Mæland
Undervisere: Just Salvesen , Olav Mo m.fl.

Torsdagskveldene vil ha dette tidsskjemaet:
19.30-19.50: Kaffe med noko attåt
19.50-20.30: Undervisning i plenum
20.30-21.00: Gruppesamtale rundt tema
21.15: Felles avslutning

Her kan du laste ned Minialphafolderen