«Siste Nytt» nr. 15/22»

Siden sist!
Lørdag var 6. klassingene med på påskevandring, laget bønnevandring, malte på T-skjorter og laget taco sammen. Det var en flott og sprudlende gjeng å være sammen med. Jentegruppa var med som ledere sammen med Julia & Anne Marit. «Lys levende» deltok også på familiegudstjenesten som forsangere og band.
Tirsdag hadde vi årets fellesdugnad her i kirken. En liten flokk på 10stk møtte, og gjorde en kjempeinnsats, både inne i kirken og utenfor. Hjertelig takk!!

Konfirmasjonsgudstjenester
Lørdag 30.april, lørdag 7.mai og søndag 8.mai har vi konfirmasjonsgudstjenester her i kirken.
Det blir ikke gudstjeneste på søndag 1.mai. Vi gratulerer konfirmantene og ønsker Guds velsignelse over dagen og framtiden.
Søndag den 8. mai er det en liten gruppe ungdommer som skal konfirmeres. Det hadde vært kjekt om mange vanlige kirkegjengere ble med og feiret denne dagen og gudstjenesten sammen med dem.

Torsdagslunsj 5.mai kl.12:00.
Denne gangen får vi besøk av Torolf Nordbø og «Han Innante», så dette kan bli et trivelig besøk 😊
Vi starter med lunsj, det koster 50kr, kan også Vippses.

Aktiviteter i kirken:
Barnekoret:  Torsdag kl.17:30
Jesha: På grunn av ledersituasjonen, er det nå kun en gang pr. mnd. Neste Jesha er 6. mai.
Enter Fredag i partallsuker kl.20:00
Søndagsskolen: Når det ikke er familiegudstjeneste. Se vår hjemmeside
Språkkafeen:  Onsdag i partallsuker kl.17:30
BønnesamlingMandag i oddetallsuker kl.20-21, i kirkerommet.
Bibeldykk: Mandag i partallsuker kl.20:00 – 21:00 møtes vi i kirken for å lese Bibelen sammen.
Kjekt om du blir med!

Endelig – Tanangerdager!
Etter to års koronapause blir det Tanangerdager igjen – i utvidet skala! Det hele sparkes i gang med Barnas Dag onsdag 8. juni.
Torsdag 9. juni kl. 19:00 blir det Kulturkveld i kirken. Britt-Synnøve Johansen synger Evert Taube og Cornelis Vreeswijk, og vi får et spennende kåseri av Sven Egil Omdal. Sett av kvelden!
Fullt program finner du her: www.tanangerdagene.no

Språk-kaféen trenger flere damer!
Annenhver onsdag fra kl.17:30-19:00 i partallsuker arrangeres Språk-kafé for damer her i kirken. Dette er et trivelig fellesskap for alle som vil øve seg i å snakke norsk. Det er mest prat og litt spill. På grunn av flyktninge-situasjonen i Ukraina ser vi for oss at Språk-kaféen kan blir en viktig arena og at mange flere enn i dag vil komme. Da trenger vi flere medhjelpere! Kan du tenke deg å være noen ganger? Alle damer som kan snakke norsk og liker og prate er egnet! Ta kontakt, gjerne på telefon eller mail.

Er du nevenyttig – og har noen timer ledig?
Solakirkene har en tid framover behov for en allsidig vaktmesterassistent som kan bidra med enkle, men viktige og nødvendige arbeidsoppgaver ifm. at driftsleder for en periode er i redusert stilling.
Vi trenger en person som har noen timer ledig helst hver uke, dag eller ettermiddag/kveld (betalt arbeid) til å ta ansvar for enkle, forefallende vaktmesteroppgaver, gå brannvernrunder i kirkebyggene, sjekke nedløp fra tak mv. Må disponere bil / kjøregodtgjørelse.
Vennligst ta kontakt med kirkeverge Trygve Torgersen tlf. 41566868 / trygve.torgersen@solakirkene.no , assisterende kirkeverge Kai Rune Byberg tlf.99411533 / kai.rune.byberg@solakirkene.no eller stikk innom for en liten vaktmesterprat på kirkevergekontoret i Sola kirke, Kongshaugvegen 20.

Ласкаво просимо до церкви Тananger!
Litt vanskelig å lese? Her står det «Velkommen til Tananger kirke» på ukrainsk! Sola kommune forbereder seg på å ta imot flyktninger fra Ukraina. Noen har kommet allerede. Det viktigste vi som lokalsamfunn kan gjøre er å tilby meningsfulle aktiviteter til de som kommer. Ved hjelp av google translate og en ukrainsk lærer har vi laget en tekst der vi inviterer til menighetens aktiviteter; Barnekor, Jesha, Enter, Åpen barnehage, Tananger Gospel, Språkkafé og gudstjeneste. Det kan bli behov for sjåfører for å hente/bringe. Er det noe du kan bidra med, så gi oss beskjed!

Sjø- og kirkeleir i sommer!
Påmeldingene tikker inn, og vi har nå kun 2 ledige plasser så vær snar hvis du har en gutt eller jente som vil bli med på leir for 4-6.klassinger: Bo-hjemme-leir 20.-23. juni, altså første uke i skoleferien. Dette blir fire innholdsrike dager med lek, aktivitet, bibelfortellinger, fisking, padling, tur til Rott mm. Vi har ledige plasser til frivillige som kan ha kjøkkentjeneste!

Frivillighetens år 2022
Søndag 12. juni er Vår Dag i Den norske kirke. Da skal Tananger menighet feire frivilligheten og skaperverkets dag med flott friluftsgudstjeneste ved gapahuken på Jåsund.

Med ønske om en velsignet uke!
Hilsen oss i staben

Bestill din tickets