Mer himmel på jord!
Slik kjentes det ut for oss som var samlet til gudstjeneste på søndag. Fellesskapet er viktig for troen og for menigheten. Det er en stor glede å få møtes igjen!

Nå har vi anledning til å samle 50 personer i tillegg til medvirkende. Vi holder 1 meters avstand. Smittevernreglene pålegger oss å føres lister over fremmøtte. Dette er begrunnet i smittesporing. Vi gjør som sist: Ta med en lapp hjemmefra. På den skriver du ditt navn og telefonnummer. Lappen legges i postkassen i kirken og blir oppbevart i lukket konvolutt i 10 dager. Deretter makulert. (Har du glemt lapp, har vi noen reserve på lur). Her kan du lese retningslinjene og om åpning av kirkene i Sola.

Sist søndag møtte 12 personer i tillegg til gudstjenestemedhjelpere. Det var et apostolisk antall, men kommende søndag håper vi å fylle alle de femti stolene! Noen tenker gjerne at de ikke vil ta plassen for andre, og det er forståelig. Men dersom du kjenner du har lyst til å komme, så kom! Det er selvsagt kjedelig å komme som nr. 51, men vi ber om forståelse for at reglene er slik – nå.

Søndag 31.mai kl.11:00 blir det pinsegudstjeneste i Tananger kirke, da skal vi få feire nattverd! Det vil skje på koronatrygt vis. Søndagens gudstjeneste vil også bli streamet. Du kan følge den på Tananger Menighets Facebook kl.11:00.

Om du ikke deltar fysisk på søndagens gudstjeneste, kan du likevel VIPPSE KIRKEOFFER til Bibelselskapet. Hver søndag vil VIPPS 116377 menyen fortelle hva kirkeofferet går til den aktuelle datoen. Dersom du også har lyst å gi noe til menighetens arbeid, er det og en mulighet. Tusen takk for gaven!

Søndag 7. juni kl.11:00 – 13:00 arrangeres BILREBUS for alle menighetene i Sola. Dette blir gøy for barna og helt sikkert utfordrende for voksne! Man starter og slutter ved sin egen kirke. Turen går innom alle kirkebyggene i Sola. Det er gjort avtale med en del bibelske personer som har lovet å stille opp. Mer sier vi ikke ennå! Utfyllende informasjon kommer, så sett av dagen!

Søndag 14. juni kl.11:00 blir det gudstjeneste med nattverd i alle Solakirkene.

Velkommen til Åpen kirke hver onsdag kl. 19:00 – 20:00 frem til sommerferien. Du kan komme innom for fem minutters stillhet, sitte ned en time, tenne lys eller be. Vi legger frem ark med søndagens tekst, en bønn, noe om kirkerommets symboler. De som ønsker kan benytte dette.
Onsdag 3. juni blir det nattverdfeiring kl.19:15-19:30.

Har du torsdag formiddag ledig, er du hjertelig velkommen til dugnadsinnsats kl. 09:30 fremover. Uteområdet står i fokus.

Planlegg høsten NÅ og meld dere på HØSTTUR TIL HOLMAVATN 11-13. september! Vi håper dere har sett Otto og Sondre sin filmsnutt. Da forstår dere at dette blir en opptur! Men det blir ingen tur uten påmeldte. Se informasjon og priser via denne lenken, snakk med hverandre og meld dere på innen 16. juni.

Lik oss på Facebook – så holder du deg oppdatert på det som skjer i menigheten din!

Gratulerer med dagen på søndag!
Pinse omtales ofte som kirkens fødselsdag. Jesus sender sin Ånd til disiplene – og til oss. Den Hellige Ånd som gir liv; til skaperverket, til troen, til kirken, til bibelfortellingene. Og dersom vi gir Ånden plass i våre liv, loves frukter som «…glede, fred, overbærenhet, vennlighet, godhet….» (Gal.5,22) Så konkret, så menneskelig og så godt.

God pinse!
Hilsen oss i staben