Mer himmel på jord!

Søndag 7. juni kl.11:00 – 13:00  arrangeres BILREBUS for alle menighetene i Sola. Dette blir gøy for barna og helt sikkert utfordrende for voksne! Man starter og slutter ved sin egen kirke. Turen går innom alle kirkebyggene i Sola. Den nye kirken i Sola er selvsagt med på ruten! Det blir oppgaver og møter med bibelske personer underveis. Bli med på historiens første bilrebus for Solamenighetene!

Søndag 14. juni kl.11:00 blir det gudstjeneste med nattverd. Just er prest og Arfon spiller. Gjeldende smittevernregler tillater 50 personer. Bli hjemme hvis du føler deg syk. Vær frimodig og kom dersom du er frisk! Dersom du er uheldig å komme som nr.51 ber vi om forståelse for at kirkerommet er fullt. Det vil være mulig å følge gudstjenesten som streames på Facebook. Informasjon om smittevern og åpning av kirkene i Sola kan du lese om her .

Velkommen til Åpen kirke hver onsdag kl. 19:00 – 20:00 frem til sommerferien. Du kan komme innom for fem minutters stillhet, sitte ned en time, tenne lys eller be. Vi legger frem ark med søndagens tekst, en bønn, noe om kirkerommets symboler. De som ønsker kan benytte dette.

Det meste gjøres litt annerledes i disse koronatider. Denne uken var det trosopplæringsopplegg for 5.klassinger – utendørs. Marianne trosopplærer delte ut Godt Nytt i strålende vær!

Har du torsdag formiddag ledig, er du hjertelig velkommen til dugnadsinnsats kl. 09:30 fremover. Denne uken har stolene fått «gjennomgå». Det trengtes! Årgangsflekker fra Nugatti, syltetøy og andre godsaker er fjernet. Ellers har kjellertrappen og gulvet som ble ødelagt av vann tidligere i år blitt malt. Ugress er fjernet. STOR TAKK til alle hjelpende hender! Fremdeles er uteområdet i dugnadsfokus!

Påmeldingene har begynt å tikke inn, og nå må du være snar! Det blir HØSTTUR TIL HOLMAVATN 11-13. september!  Vi håper dere har sett filmsnutten. Da forstår dere at dette blir en opptur! Men det blir ingen tur uten påmeldte. Se informasjon og priser på hjemmesiden, snakk med hverandre og meld dere på innen 16. juni.

Mandag 8. juni starter vi opp igjen Bibeldykk med samlinger i Tananger kirke, – i kirkestua etter gjeldende smittevernsregler. Da leser vi videre fra 2. Mos 4,18 og Apgj. 19.

Lik oss på Facebook– så holder du deg oppdatert på det som skjer i menigheten din!

Med ønske om en velsignet uke og god rebus!
Hilsen oss i staben