«Siste Nytt» nr. 18/19

I fem uker har vi to prestestudenter i praksis i menigheten vår, Brage og Tobias. Vi håper de vil få noen fine – og lærerike uker i menigheten.
Just, Olav og Anne Marit drar med konfirmantene på weekend til Ognatun denne helgen. Vi håper de får en kjekk helg og får oppleve et godt fellesskap. Husk på både ledere og konfirmanter når dere ber.

Velkommen til kommende gudstjenester;
Søndag 29.sept er Aksel Johan Lund prest. Det blir dåp, nattverd og søndagsskole.
Søndag 6.oktober er det gudstjeneste v/ Just. Det blir nattverd og søndagskole.
Søndag 13. oktober blir det felles gudstjeneste i Sørnes kirke. Dette er siste søndag i høstferien.

Høsttacofest lørdag 28.sept kl.16-19. Familiegruppa inviterer til en kjekk ettermiddag i kirka der vi lager taco sammen, leker i gymsalen, spiller spill, skravler og blir bedre kjent.
Kr 50,- pr.pers / kr 150,- pr.fam. Påmelding til Marianne Bøe Weibell (99307770) innen torsdag kveld.

Torsdag 3. oktober blir det servert middag i kirken: Påmelding via denne lenken (eller kontakt kontoret) innen onsdag 2. oktober kl. 10:00 Menyen denne gangen blir lapskaus. Vi håper mange blir med på kirkemiddag!

Lørdag 26.oktober kl.12-15 blir det BASAR! Inntektene deles likt mellom menighetsarbeidet og vårt misjonsprosjekt i Romania. Det blir salg av grøt, pølser, kaker og kaffe. Hovedgevinst er et gavekort hos Jæren Fagmøbler AS, verdi kr.15000,00. Det er også mange andre fine gevinster, bla. alt broderiet til dame-Rogalandsbunad og flotte gavekort. Tradisjonen tro blir det fiskedam, lykkehjul og nytt av året – tombola for barna. Det blir 2 omganger med åresalg.
Hel åre har 20 nummer og koster kr. 50,- Halv åre har 10 nummer og koster kl. 25,-
Vi er svært takknemlig for flere gaver, gjerne hjemmelaget. De kan leveres på i kontoret i kirken.
Sett av dagen, inviter med naboen og bli med på BASAR!

9.november inviterer vi til norsk-eritreisk ettermiddag i Tananger kirke. Vi begynner kl. 15 og avslutter senest kl. 18. To gode naboer møtes til fest! Den Eritreisk ortodokse menigheten, som har sine samlinger i Tananger kapell, kommer hit. Det blir smaksrik eritreisk mat (som passer til både store og små), norsk og eritreisk musikk, bli-kjent-aktivitet, bli-kjent-informasjon og bli-kjent-prat på begge språk og sikkert også kroppsspråk! Vi håper virkelig at dere setter av denne ettermiddagen.

Hver mandag i partallsuker er det Bibeldykk i kirken kl. 20-21. Vi leser fra Bibelen sammen. Du kan se hvor langt vi er kommet her på hjemmesiden vår.
Hver mandag i oddetallsuker er det åpen bønnesamling i kirken kl. 20-21.

La pengene få betydning! En del av aktivitetene i menigheten vår er basert på givermidler. Vi har 44 faste givere som støtter ulike formål. Nå er det på tide å ruste opp givertjenesten. Det er fem år siden vi hadde giveraksjon, og nå trør vi til igjen. Det er særlig givertjenesten til ungdomsarbeidet som «blør». For å kunne klare å lønne ungdomsarbeider i 60% stilling, trenger vi pr. i dag å øke givertjenesten med 6 500,-kr pr. måned. Les den nye brosjyren og vurder om du har anledning til å bli fast giver!

Med ønske om en velsignet uke!