Velkommen til årets første Torsdagslunsj – med någe attåt på torsdag 23. januar.
Tema er «Min prestegjerning i nord» v/ Lars Bernhard Ølberg som vil gi oss et glimt fra 20 års prestegjerning i Nord Norge. Lunsjbuféen åpner kl. 12:00. Fullstendig program for vårens torsdagslunsjer finner dere her.

Alle frivillige medarbeidere, enten du har en liten eller stor oppgave, er i sving ofte eller bare en gang i blant, om du baker, forkynner, ber, mikser lyd eller…. Lørdag 1.februar kl.19:00 er det «Medarbeiderfest». Det blir minikonsert ved Dagfin Egeland & Kristian Lie Bjelland, god mat og tid til drøs. Husk påmeldingsfristen 27.januar. Påmelding her.
Vi er utrolig takknemlig for å ha et stort lag av frivillige. Nå vil vi gjøre litt stas på dere!

“The Holy Chaibreakers and the 15 diciples” er en gospelgruppe fra Gjesdal og Dalane.
De holder konsert her i kirken fredag 14.februar kl. 20:00. Bill.salg.

Bli med på BIBELSERIEN! Vi fortsetter å ha fokus på Bibel og bibellesning.
Søndag 16. februar kl. 19.00 «Hvordan lese Bibelen i vår tid?»
Bibellesning og livstolkning v/Anne Mari Schiager Topland, pastor i Arendal Frikirke.
Tirsdag 3. mars kl. 19:30 «For at dere skal vite» v/Anne Lise Matre, sokneprest i Høle.
Kan vi vite? Handler det ikke om tro? Anne Lise tar oss med inn i 1. Johannes brev.
Tirsdag 17. mars kl. 19:30 «Kristenlivet i et nøtteskall» v/Haakon Kessel, sokneprest i Ræge.
Haakon viser vei inn i Efeserbrevet og lar det peke på sentrale sider ved kristenlivet.

Velkommen til kommende gudstjenester:
Søndag 26.januar blir det gudstjeneste v/ Just. Det blir dåp, nattverd og søndagsskole.
Søndag 2.februar er det også gudstjeneste v/Just. Det blir dåp, nattverd og søndagsskole.
Da blir det sang av Tananger Gospel. Det gleder vi oss til!

Tre barn skal bæres til dåpen de neste to søndagene. Det er en fest! Dåpen er kanskje den største gaven et barn kan få. Den lille handlingen rommer en stor skatt. I dåpen tar Gud oss inn i fellesskap med seg. Barnet blir siden invitert til trosopplæringstiltak i kirken hvert år frem til fylte 18 år. Her får de lære om Jesus og vår kristne tro. Det er ikke lenger selvsagt at nybakte foreldre bringer barna til dåp. Vi som kirke får heller ikke sende ut invitasjon til dåp, slik vi gjorde før. Derfor blir det viktig at vi som menighet snakker om dåp. Har du et barnebarn, en nabo, en bekjent som har fått barn? Spør gjerne om barnet skal døpes, snakk gjerne om dåpens gave og om trosopplæringen som følger med. Den norske kirke vil ha fokus på DÅP i dette året. Flere «dråper om dåp» følger!

Med ønske om en velsignet uke!