Dagene og ukene går fort, og nå er det snart tid for å hente fram adventsstaken og julestjerna.

Tananger barnekor inviterer alle barn som liker å synge, til å være med i «Barnas julekor». Vi skal øve inn noen julesanger og framføre disse på «Vi synger julen inn» og på julaftens første gudstjeneste. Kjenner du noen sangglade barn, så inviter dem til øvelse i kirka torsdag 28.11, 5.12 og 12.12 kl. 17.15.

Lørdag 30.november er 4.klassingene invitert til trosopplæringstiltaket «Stallen». Barna skal blant annet få lage sin egen stall og høre julens fortelling.

Søndag 1.desember tennes julegranen på Ankerplassen kl.16:30. Tradisjonen tro, går vi i fakkeltog opp til kirken der det er Lysmesse kl.18:00. Etterpå blir det salg av grøt. Fjerdeklassingene som deltok på «Stallen», speiderne og skolekorpset deltar. En flott måte å starte adventstiden på. Hele julens program finner du på hjemmesiden vår. Oversikt her.

Menighetene i Sola har gjennom Julegaveaksjonen, samlet inn penger til vanskeligstilte familier de siste årene. Vi ønsker å hjelpe familier i Sola til å få en god julehøytid. Pengene blir omgjort til gavekort a 1000 kr, som NAV gir videre til familier som trenger det. Gavekortene er til stor glede for dem som mottar disse før jul.
Vil du bidra med å gjøre julehøytiden litt lettere for noen i nabolaget? Da oppfordres du til å gi en gave til aksjonen. Beløpet bestemmer du selv. Du kan sette inn pengene på konto 3206 20 27982 og merke overføringen med «Julegaveaksjonen 2019» eller bruke Vipps 543363, Julegaveaksjonen Sola sokn. Vi takker så mye for ditt bidrag!

Tananger menighet har også bidradd til å gjøre julen litt bedre for mange familier i Romania. Et kjempeflott offer på gudstjenesten 3.november på kr. 13 000 resulterer i at 52 familier får en julepakke med mat og husholdningsartikler, delt ut av Misjon Uten Grenser!

Torsdag 12. desember kl.12:00 blir årets siste Torsdagslunsj. Menyen denne gangen blir rømmegrøt. Deretter blir det «Jul i ord og toner».

Søndag 15.desember kl.16:00, synger vi «Julen inn» her i kirken. Da blir det mye flott sang og musikk. Barnekoret, Tananger Gospel, og Blæsen med flere deltar. Dette er en fin anledning til å invitere med seg venner og kjente til kirken.

Tirsdag 10. desember blir det stor konsert i Tananger kirke: VÅR JUL. Et knippe fantastiske artister med Maria Arredondo i spissen synger julen inn på sin måte.

Advent betyr komme. Vi venter på Ham som kom – og skal komme. Adventstiden er en mulighet til å finne ut mer om Hvem er Han egentlig, barnet i krybben, Guds Sønn, vår frelser?
Enda mer vil du finne ut ved å bli med på MiniAlpha kurs som starter 15.januar. Kurset går over 5 onsdagskvelder og en lørdag formiddag. MiniAlpha er for alle som lurer hva den kristne tro handler om, – eller vil vite mer om kristen tro. Kurset passer for både den som er fast kirkegjenger og for den som ikke går i kirken til vanlig. Inviter med noen du kjenner og bli med! Påmelding her.

Søndag 24.november kl.11:00 er det gudstjeneste med Wenche Stavseth Viland. Det blir nattverd.

Med ønske om en velsignet adventstid!
Hilsen oss i staben