«Siste Nytt» nr. 28/21»

Siden sist:
En flott gjeng drog sammen på høsttur til Vaulali i helgen. Stas at så mange ungdommer ble med! Det ble en inspirerende helg med fellesskap, påfyll, avslapping, lek, tur, bønnevandring og gudstjeneste.
Vi gleder oss til neste gang!

Vi begynner som vanlig med smitteverninfo:
Vi har plass til å samle 200 personer til gudstjeneste i kirken. Altså: Det er god plass til de som ønsker å komme! Registrering av deltakere er fremdeles påkrevd. Det er ikke nødvendig med påmelding, men vi ønsker fremdeles at dere melder dere på via hjemmesiden vår www.tanangermenighet.no og klikk på kommende gudstjeneste. Det letter registreringsarbedet for oss. Takk for at du tar bryet 😊
Men får du ikke meldt deg på, eller er du for sen (stenger kl.09:00) – så registreres du ved ankomst.
Vær ute i god tid, hold god avstand i registreringskøen og gå deretter rett til plassen du vil sitte.

Smittevern når vi samles:
Hold minst 1 meter avstand til de som ikke tilhører din husstand.
Dvs. to seters mellomrom. Dette gjelder også for fullvaksinerte.
Hold hendene rene.
Hold deg hjemme hvis du er syk eller har symptomer.
Barn som deltar i aktivitet er unntatt fra 1-metersregelen.

Familiegudstjeneste 19. september kl. 11:00
Velkommen til høsttakkefest søndag 19.september. Tracy er prest. Tre barn skal døpes, Barnekoret skal synge. 5 og 7-åringene er spesielt invitert til denne gudstjenesten.
Sola Bygdekvinnelag skal pynte kirken til fest, slik de har gjort i mange år. Offeret denne dagen går til deres misjonsprosjekt: Sambolabo i Kamerun. Påmelding her.
Etter gudstjenesten blir det tur til Sola stranda for alle som vil. Kom i turklær og ta med niste.
Vi har pga smittevern valgt å ikke ha kirkekaffe denne dagen, men kanskje vanker det en liten overraskelse likevel….!

Torsdagslunsj 23. september
23.september kl.12:00 inviterer vi til Torsdagslunsj igjen! Tema: «Min oppvekst og mitt liv på Rott»
ved Emil Rott. Gled dere! Det blir også siste sjanse til å se dåpskjoleutstillingen.
På menyen: Blomkålsuppe!

Seminar om «Tro i hjemmet» 23.september kl. 19:00-22:00
Er du forelder, besteforelder, fadder, glad i barn og unge? Og lurer du på hvordan din egen tro kan formidles til barn eller unge i din nærhet? Da får du helt praktiske tips og oppmuntring av kursholder Linda Andernach Johannessen. Hun er mangeårig barne- og familiepastor i Skien Misjonskirke, og forfatter av boka Hver tid teller, som handler om tema for kvelden.
Vi serverer pizza, så derfor ønsker vi påmelding:

Endring i staben
Arfon Owen har sagt opp sin stilling som organist i Tananger. Ferden går videre til Ræge menighet som har en mindre stilling. Det passer bedre for ham. Vi vil savne Arfon i Tananger, men gleder oss over at Ræge får en flott musikalsk leder. Så skal vi ta skikkelig avskjed når den tid kommer.

Blir du med på laget?
Det er fantastisk at vi nå kan samles til god aktivitet i kirken igjen. Samtidig merker vi behovet for medhjelpere på flere fronter. Menighet er jo noe vi bygger sammen, og tenk om alle hadde en liten tjeneste hver! Mange av dere som mottar Siste Nytt har alt en tjeneste i menigheten, mens andre kjenner kanskje at tiden er inne til å ta et tak? Tenk på det! Her er mange muligheter. Denne gangen nevner vi to av dem:
Søndagsskolen trenger flere hjelpende hender. Helt praktisk. 2-3 ganger i høst. Bli gjerne med og se først.
På gudstjenestene trenger vi flere som kan vise tekst på skjerm. Har du litt peiling på data, er du en god kandidat. Opplæring vil bli gitt!

Fast givertjeneste
«Alt vi eier tilhører deg, av ditt eget gir vi deg tilbake.» Sitatet er hentet fra gudstjenestens takkebønn for offergaven. Det samme sitatet har vi brukt i den nye giverbrosjyren som ble lansert på søndag. Ord å reflektere over! Nå har det blitt enda enklere å tegne seg som fast giver ved å benytte VIPPS. Gå inn på hjemmesiden tanangermenighet.no/givertjeneste. Her kan du registrere deg som fast giver, og VIPPS – så er du i gang. Ta kontakt med kontoret dersom du lurer på noe. Takk for at du blir med på laget. Menigheten trenger din støtte!

På mandag er det nytt Bibeldykk. Vi leser nå sammen i kirkastua fra 5. mosebok og fra Romerbrevet. Velkommen!

Velkommen til fellesskap.
Med ønske om en velsignet uke!
Hilsen oss i staben.

Bestill din tickets