Mer himmel på jord.
Vi vil være en Bekjennende – Åpen – Tjenende menighet

Sist helg hadde vi to flotte konfirmasjonsgudstjenester. Festkledde familier, nydelig sang og musikk, og ikke minst en flott tale fra Olav gjorde høytidsgudstjenesten minnerik!
Kommende lørdag blir det konfirmasjon kl.11 og 13. Vi ønsker resten av konfirmantkullet lykke til og gratulerer med dagen! La oss be om velsignelse over ungdommene våre og deres framtid.
Disse gudstjenestene er reservert for konfirmantene og deres familier. Dette på grunn av plassbegrensning mht. smittevern.

Smittevernsreglene tilsier at det er nå plass til 200 personer i kirken. Vi er pålagt å registrere alle fremmøtte av hensyn til smittesporing. Ta med lapp med navn og telefonnummer når du kommer til gudstjeneste. Lappen legges i postkassen og makuleres etter 10 dager. Vi har lapper i reserve om du glemmer det. En-metersregelen er fremdeles viktig. Er du syk eller har symptomer, må du bli hjemme. Vi spriter hender ved ankomst og hoster/nyser i albuekroken. På arrangementer med servering har vi egne rutiner for dette.

Mandag kl. 20-21 er det Bibeldykk. Vi fortsetter å lese høyt fra 2.Mosebok og Apostelgjerningene.

Søndag 27. oktober kl.11:00 blir det familiegudstjeneste med høsttakkefest.
Barnekoret skal synge, 2. klassingene deltar og kirken blir pyntet til fest med høstens grøde.
Flott at Sola Bygdekvinnelag også i år pynter og byr på kirkekaffen! Tracy og Birgitte er i full sving med å forberede gudstjenestens innhold. Tema er TAKK. Både store og små kan glede seg!

Søndag 4. oktober blir det søndagsskole under gudstjenesten. Nå er søndagsskolen aldersinndelt, med egen gruppe for 5-7.klasse. For at vi skal klare å holde dette tilbudet oppe, trengs det medhjelpere. Oppgavene er av praktisk art: Hjelpe til med hobbyaktivitet, lek, spriting av små hender, rydde, smile til barna, gi en hjelpende hånd…
Kanskje du kan hjelpe til når du tar egne barn eller barnebarn med til søndagsskolen – noen ganger frem til sommeren?
Ta kontakt på post@tanangermenighet.no eller telefon til Randi (971 47 133) eller Ann Helen (991 09 189) hvis du har spørsmål eller har bestemt deg for å bli med. Da blir det jubel!

Velkommen til en spennende temakveld om Likkledet i Torino.
Har vi virkelig funnet likkledet som lå over Jesus da han ble gravlagt?
Oddvar Søvik har i mange år reist rundt og hatt foredrag om dette, og nå besøker han
Tananger kirke.
Kom og hør om mysteriet, oppdagelsene og budskapet i verdens mest utforskede objekt torsdag 29.oktober kl.19:30.

12. november starter vi opp med nytt MiniAlpha – kurs. Har DU spørsmål omkring kristen tro? Hva dreier det seg egentlig om? På MiniAlpha kan du komme med dine spørsmål, med tvil, tro og undring. Det blir undervisning og samtale. Det er kjekt å gå på kurs sammen, så inviter gjerne med en venn eller nabo. Informasjon om programmet og påmelding finner du på hjemmesiden vår.

Men nå er det snart middagstid i kirken. Det dufter av deilig lapskaus, for i dag går startskuddet for NYE Supertorsdag! 45 små og store har meldt seg på til middag. Etterpå er det dansegruppe, Barnekor og band. Vi gleder oss!

Velkommen til fellesskap og tjeneste i menigheten vår.
Guds fred!