Mer himmel på jord.
Vi vil være en Bekjennende – Åpen – Tjenende menighet

Siden sist
Det har vært en rolig høstuke i kirken. Vi håper at dere har kunnet nyte varmende solstråler og høstens fargeprakt.

Velkommen til familiegudstjeneste 18.oktober kl.11:00. Hvem kan vi stole på når det stormer i livet? Det vil Tracy fortelle oss mer om…Det blir sang av Barnekoret, og 4-åringene skal få 4-årsboka😊 De er også invitert til en egen samling på lørdag.

Smittevernsreglene tilsier at det er nå plass til 200 personer i kirken. Vi er pålagt å registrere alle fremmøtte av hensyn til smittesporing. Ta med lapp med navn og telefonnummer når du kommer til gudstjeneste. Lappen legges i postkassen og makuleres etter 10 dager.
Vi har lapper i reserve om du glemmer det. Er du syk eller har symptomer, må du bli hjemme. Vi spriter hender ved ankomst og hoster/nyser i albuekroken. På arrangementer med servering har vi egne rutiner for dette.

Vi gratulerer Sola menighet med ny kirke som vigsles under gudstjenesten 18. oktober kl.11:00. Denne gudstjenesten er fulltegnet, men Barnas festgudstjeneste kl.18:00 har fremdeles ledige plasser!

Søndagsskolen søker medhjelpere! Oppgavene er av praktisk art: Hjelpe til med hobbyaktivitet, lek, spriting av små hender, rydde, smile til barna, gi en hjelpende hånd…
Kanskje du kan hjelpe til når du tar egne barn eller barnebarn med til søndagsskolen – noen ganger frem til sommeren? Ta kontakt med kontoret hvis dette er noe du kunne tenke deg som en en tjeneste i menigheten.

Mandag 19.oktober kl. 20-21 er det Bønnesamling i kirken.
Mandag 26.oktober kl. 20-21 er det Bibeldykk og vi fortsetter å lese høyt fra 2.Mosebok og Apostelgjerningene.

Velkommen til en spennende temakveld om «Likkledet i Torino» torsdag 29.oktober kl.20:00. Har vi virkelig funnet likkledet som lå over Jesus da han ble gravlagt?
Oddvar Søvik har i mange år reist rundt og hatt foredrag om dette, og nå besøker han Tananger kirke. Kom og hør om mysteriet, oppdagelsene og budskapet i verdens mest utforskede objekt!

Torsdag 12. november starter vi nytt MiniAlpha. Kurset går over fem torsdagskvelder og en lørdag. Tema er: Hva handler kristen tro egentlig om? Her kan du komme med dine spørsmål, med tvil, tro og undring. Det blir undervisning og samtale. «Veldig relevant og flinke formidlere», sier en tidligere deltaker om kurset. Denne gangen utfordrer vi deg: Hvem kan DU invitere med deg til MiniAlpha?

Velkommen til fellesskap og tjeneste i menigheten vår.
Guds fred!