Mer himmel på jord.
Vi vil være en Bekjennende – Åpen – Tjenende menighet

Siden sist:
Torsdag ble den store serveringsdagen: Torsdagslunsj med påfølgende konsert og middag på supertorsdag. Måltidsfellesskap er verdifullt! Søndagens gudstjeneste ble feiret med både barnekor og fireåringer. Vi håper Barnebibelen blir lest flittig hjemme hos fireåringene.

Velkommen til gudstjeneste 25.oktober kl.11:00. «Nåde – hva velger du?» Dette vil Tracy snakke mer om i gudstjenesten. Vi skal prøvesynge ny liturgisk musikk, og det blir søndagskole. – Og da passer det med et Hurra! for én ny medhjelper på Søndagsskolen.
Det er fremdeles behov for flere!

Smitteverns-reglene tilsier at det nå er plass til 200 personer i kirken. Vi er pålagt å registrere alle fremmøtte av hensyn til smittesporing. Ta med lapp med navn og telefonnummer når du kommer til gudstjeneste. Lappen legges i postkassen og makuleres etter 10 dager.
Vi har lapper i reserve om du glemmer det. Men det hjelper oss veldig om du husker lappen! Er du syk eller har symptomer, må du bli hjemme. Vi spriter hender ved ankomst, hoster/nyser i albuekroken og holder en meters avstand!
På arrangementer med servering har vi egne rutiner for dette.

Menighetsrådet v/gudstjenesteutvalg starter i disse dager arbeidet med «Justert lokal grunnordning for gudstjenesten» – altså en revisjon av vår lokale gudstjenesteordning. Dette skjer i alle menigheter i Dnk, og er et pålegg fra Kirkerådet. Som en del av arbeidet, skal det velges liturgisk musikk. Stab, råd og forsangere har hørt og sunget seg gjennom ulike alternativer. Vi har enstemmig landet på å prøve ut den serien vi mener passer best for Tananger menighet. I gudstjenestene fremover vil dere bli kjent med musikken. Til sist skal et menighetsmøte få vedta valgene for liturgi og musikk i Tananger. Det vil først skje i januar. Nå på søndag blir første «prøverunde». Lytt, syng og la musikken synke inn. Klikk på Kyrie og Gloria for å lytte til disse liturgiske leddene som skal prøves ut i Tananger fra søndag 25. oktober.

Menighetsråd og stab møtes denne helgen til strategisamling. Vi skal fokusere på handlingsplanen fremover og hovedfokus er barn, unge og familier. Vi er glade for alle som ber for samlingen.

Mandag 26.oktober kl. 20-21 er det Bibeldykk. Vi fortsetter i 2. Mos. Vi er nå ferdige med Ap.gj. og vil lese brevet til Filemon og begynne på 1. Tessalonikerbrev på mandag.
Mandag 2.november kl. 20-21 er det Bønnesamling i kirken.

Du så kanskje TV-programmet «Brille» episode 8 som ble sendt 13. oktober? Der slår programleder Einar Tørnquist fast at likkledet er en forfalskning fra middelalderen.
Er det så enkelt? Er det noe som tilsier at det er ekte? Hva betyr det i så fall hvis det virkelig er Jesu likklede?  Velkommen til en spennende temakveld om «Lik-kledet i Torino» torsdag 29.oktober kl.20:00. Oddvar Søvik har i mange år reist rundt og hatt foredrag om dette, og nå besøker han Tananger kirke. Kom og hør om mysteriet, oppdagelsene og budskapet i verdens mest utforskede objekt!

Torsdag 12. november starter vi nytt MiniAlpha. Kurset går over fem torsdagskvelder og en lørdag. Tema er: Hva handler kristen tro egentlig om? Her kan du komme med dine spørsmål, med tvil, tro og undring. Det blir undervisning og samtale. «Veldig relevant og flinke formidlere», sier en tidligere deltaker om kurset. Denne gangen utfordrer vi deg: Hvem kan DU invitere med deg til MiniAlpha?

Mange har spurt om hvordan det blir med BASAREN i år! Etter flere korona-runder i tenkeboksen, har menighetsrådet landet på følgende: I november blir det en gaveaksjon. Det blir ikke et arrangement, men alle oppfordres til å gi en BASARGAVE – som deles 50:50 med misjonsprosjektet vårt. For hver 100 kroner som gis, får man et lodd i trekningen som skjer 1. desember. Mer informasjon kommer.

Velkommen til fellesskap og tjeneste i menigheten vår.
Guds fred!