Siden sist:
På fredag var det liv og røre med 75 barn på Jesha. God aktivitet med bl.a. bilbane og teppecurling. Deretter kom 50 ungdommer på Enter.
Bibel og bingo var noen av aktivitetene. Det er herlig at kirken fylles igjen!
I skrivende stund gjøres det klart og øves til Barnehagen og SFO sin årlige FN-kafe. Her går inntektene til Romania og vårt misjonsprosjekt.
Det er flott at barna våre får mulighet til å bidra til at verden blir et litt bedre sted for andre.
Anne Marit hadde onsdag ny samling for FollowMe’erne. En flott gjeng!

Gudstjeneste
Søndag kl.11:00 blir det misjonsgudstjeneste ved prest Tracy, to jenter skal døpes og det er søndagsskole.
3-åringene er spesielt invitert til kirken og til søndagskolen denne søndagen.
Thrine-Lise Heap fra Misjon Uten Grenser (MUG) vil delta på gudstjenesten. Her får vi vite mer om det flotte arbeidet i Romania som menigheten får være med å støtte. Thrine-Lise vil også bli med på kirkekaffen. Der blir det åpen mikrofon og mulighet til å stille spørsmål om MUG sitt arbeid.
Etter gudstjenesten kan de som vil bli med på tur. Turen går fra Kiwi Kvernevik mot Hestnes. Ta med klær etter vær og niste.

Kommende uke:
Torsdag: Barnekor kl. 18:30
Fredag: Treffen kl. 18:00
Fredag: Enter kl.20.00
Lørdag: Konfirmantlørdag i kirken
Søndag: Gudstjeneste kl. 11:00. Tur etterpå.
Mandag: Bibeldykk kl. 20:00 – 21:00.
Se ellers kalenderen nederst på www.tanangermenighet.no

Basar lørdag 6. november kl.12:00 – 15:00
Det nærmer seg basar! Gevinstene strømmer på, men vi tar gjerne imot flere! Hovedgevinst er gavekort til Flor&Fjære, verdi kr.2000.
Dørene åpnes kl.12:00 Det blir trylleshow, eller «Show med bibelformidling og smell» som Zig Pedersen formidler. Barnekoret skal synge, og det blir hovedtrekning, åresalg, og selvfølgelig salg av grøt, pølser, kaker og kaffe. Ta familien med til en kjekk dag i kirken.
Om noen ønsker å støtte basaren økonomisk, så kan du bruke kontonr. 3206 20 28008 eller VIPPS #653748

Velkommen til en spennende temakveld om «Likkledet i Torino» onsdag 10.november kl.20:00.
Kanskje du har hørt om likkledet i Torino. Hva tenker du om det? Mange mener det er en forfalskning. Hvorfor det? Hva sier funnene vitenskapsfolk har funnet. Dette er historiens mest utforskede objekt. Er det sannsynlig at det kan være Jesu likkledet som Jesus brukte?
Oddvar Søvik har i mange år reist rundt og hatt foredrag om dette, noen hørte han i fjor da han var her – nå har DU også anledningen til å høre om mysteriet, oppdagelsene og budskapet i verdens mest utforskede objekt! Velkommen til en spennende kveld!

Åpningsfest torsdag 25. november kl. 19:00
Vi skal feire at koronarestriksjonene er over, at vi kan samles til fellesskap, fest og glede – som før!
Dette blir en festkveld med smil og latter, humor og snert: Ryfylke Livsgnist’s Tor Øyvind Skeiseid m/musiker Bjørn-Erik Zahl kommer til oss.
Og kanskje finner staben på noen småsprell.. Servering av tomatsuppe etter show. Sett av datoen og gled dere!

Blir du med på laget?
Det er en glede at mye god aktivitet kommer i sving i kirken igjen. Samtidig merker vi behovet for medhjelpere på flere fronter. Menighet er jo noe vi bygger sammen, og tenk om alle hadde en liten tjeneste hver. Da kunne vi nådd langt! Mange av dere har alt en tjeneste eller to, men er det noen som lar seg utfordre? Eller kan utfordre en annen? Denne gangen nevner vi to behov:
Søndagsskolen trenger flere medhjelpere. Helt praktisk. 2-3 ganger i høst. Bli gjerne med og se først.
På gudstjenestene trenger vi flere som kan vise tekst på skjerm. Har du litt peiling på data, er du en god kandidat. Opplæring vil bli gitt!

Fast givertjeneste
«Alt vi eier tilhører deg, av ditt eget gir vi deg tilbake.» Sitatet er hentet fra gudstjenestens takkebønn for offergaven. Det samme sitatet har vi brukt i den nye giverbrosjyren vår. Nå har det blitt enda enklere å tegne seg som fast giver ved å benytte VIPPS. Gå inn på hjemmesiden tanangermenighet.no/givertjeneste. Her kan du registrere deg som fast giver, og VIPPS – så er du i gang. Ta kontakt med kontoret dersom du lurer på noe. Takk for at du blir med på laget. Menigheten trenger din støtte!

Skjerikirken.no
Vil du vite hva som skjer i kirken der du befinner deg? Når du er på ferie eller reise? Den norske kirke har fått et nytt verktøy som heter skjerikirken.no Her finner du gudstjenester, arrangement, konserter og samlinger i hele Den norske kirke! Tananger menighet har begynt å ta dette i bruk. Test ut: skjerikirken.no og søk opp Tananger – eller et annet sted!

Velkommen til fellesskap.
Med ønske om en velsignet uke!