Siden sist:
Det var god stemning på torsdagslunsjen sist uke. Artige historier fra Ryfylke fikk latteren frem.
Nå gjør vi klar til adventstid! Julelysene henges opp i trær og busker utenfor kirken, Stallen med «besetning» klargjøres og litervis med grøt er bestilt! I tillegg har mye godt arbeid blitt utført i kirkebygget; TV-skjerm bak i kirkerommet er hengt opp, lyspærer skiftet og endelig monteres døråpner på hoveddøren. Nå blir det lettere for rullestolbrukere og barnevogntrillere å komme inn!

Gudstjeneste
Søndag 28. november kl. 18:00 blir det lysmesse. Morten Sandland er prest. Vi feirer 1. søndag i advent. Sjøspeiderne og Skolekorpset deltar. Det blir fakkeltog fra Tananger sentrum til kirken. Grøtsalg etter gudstjenesten. Vi håper mange vil starte adventstiden med å bli på lysmessen.

Faste aktiviteter kommende uke:
Torsdag: Barnekor  kl. 17:30
Fredag: Enter kl.20:00 – fra og med 8.klasse
Fredag: Treffen kl. 18:00
Søndag: Gudstjeneste kl. 11:00
Mandag: Babysang kl. 11:30, Bibeldykk kl. 20:00 – 21:00.
Tirsdag: Konfirmantsamling kl. 18:30
Onsdag: Språkkafe kl.17:30-19:00
Se ellers kalenderen nederst på forsiden: tanangermenighet.no

Åpningsfest torsdag 25. november kl. 19:00
Programmet er klart, øving pågår og suppen er laget. Vi håper at DU blir med på festen!
Festen markerer at koronarestriksjonene er over, at vi kan samles til fellesskap, fest og glede – nesten som før! (Vi venter med klemming og håndhilsing …da har vi noe å se frem til!) Dette blir en kveld med smil og latter, humor og snert: Ryfylke Livsgnist’s Tor Øyvind Skeiseid m/musiker Bjørn-Erik Zahl kommer til oss. Tomatsuppe laget av kortreiste tomater serveres etter show.
Festen er gratis, og det er Ingen påmelding.

Stallen for 4.klassinger
På lørdag sames en god gjeng 4. klassinger til trosopplæringstiltaket Stallen. De skal få lage sin egen stall, se film, ha quiz og selvsagt spise grøt! Stallene stilles ut i kirken til lysmessen. Kjenner du en 4.klassing som ikke har meldt seg på, så tips gjerne om dette flotte tiltaket. Påmelding her:

Julegaveaksjonen
Alle menighetene i Sola har gjennom Julegaveaksjonen, samlet inn penger til vanskeligstilte familier de siste årene. Vi ønsker å hjelpe familier i Sola til å få en god julehøytid. Pengene blir omgjort til gavekort à 1000 kr, som NAV gir videre til familier som trenger det. Gavekortene er til stor glede for dem som mottar disse før jul. Vil du bidra med å gjøre julehøytiden litt lettere for noen i nabolaget? Da oppfordres du til å gi en gave til aksjonen. Beløpet bestemmer du selv.
Aksjonen avsluttes 12. desember, slik at familiene rekker å få bruke gavekortene før julen ringer inn.
Du kan sette inn pengene på konto 3206 20 27982 og merke overføringen med «Julegaveaksjonen 2021» eller bruke Vipps 543363, Julegaveaksjonen Sola sokn. Vi takker så mye for ditt bidrag!

Har du vurdert det?
Om du skal bli fast giver til menigheten din? «Alt vi eier tilhører deg, av ditt eget gir vi deg tilbake.» Sitatet er hentet fra gudstjenestens takkebønn for offergaven. Det samme sitatet har vi brukt i den nye giverbrosjyren vår. Nå har det blitt enda enklere å tegne seg som fast giver ved å benytte VIPPS. Gå inn på hjemmesiden tanangermenighet.no/givertjeneste. Her kan du registrere deg som fast giver, og VIPPS – så er du i gang. Ta kontakt med kontoret dersom du lurer på noe. Takk for at du blir med på laget.

Advent betyr «komme»
Vi feirer at Jesus, Guds Sønn, kom til vår jord. At dette lille barnet var selve frelseren er for stort for forstanden å fatte. Men vi skal få undres, feire og invitere Ham inn i våre liv. Å tenne lys i adventsstaken er en fin påminning om dette underet!

Velkommen til fellesskap.
Med ønske om en velsignet uke!